Grote opkomst bij afsluiting kampeerseizoen in BOVAGhuis

Laatste update 29 november 2019 Leestijd: 4 min

Ruim 250 bezoekers kwamen op 25 november naar BOVAG en KCI Jaarcongres, voor de afsluiting van het kampeerseizoen. Daarbij stond elkaar ontmoeten centraal. In het BOVAG-programma was speciale aandacht voor onderwerpen zoals de oprichting van de sectie voor caravan- en camperschadeherstel, kwaliteitsbeleid en opleiding en instroom. Ook werd er een ALV gehouden met een terugblik op 2019 en (her)benoeming van drie bestuursleden. 

Bestuurswisselingen-web.jpgHet BOVAG-programma startte met een Algemene Ledenvergadering waarin twee bestuursleden werden herbenoemd en één bestuurslid aftrad. Er werd afscheid genomen van bestuurslid Rob Marchal van Volkswagen Campercentrum Nederland in Amersfoort. Hij werd hartelijk bedankt voor zijn inzet door afdelingsvoorzitter Siewert Gorter en ontving een mooie bos bloemen. Marchal blijft actief binnen BOVAG, in de commissie Kampeerauto. Bart Schoones van Liba Campers neemt het stokje over van Marchal. Zijn benoeming werd bekrachtigd door een luid applaus. De eerste bestuurstermijn van vier jaar verliep voor Taco Smit (Buikema Stalling en Onderhoud in Kampen) en Daan Sikkes (Cannenburg Caravans en Campers in Almere). Zij zijn bereid om langer bestuur te blijven, en werden tijdens de ALV nog eens een termijn van vier jaar benoemd. 

Online campagne en publieksevenementen

Tijdens het congres werd terugblikt op de afgelopen campagne, die de BOVAG Kampeervakman in de schijnwerpers zette. Bij de eerste fase in het voorjaar lag de nadruk op onderhoud en vakantievoorbereiding. Deze online campagne werd veertien miljoen keer getoond, en er werd ruim 120.000 keer doorgeklikt op onderhoud. De fase in zomer en najaar richtte zich meer op inspiratie en aankoop. Ook was BOVAG aanwezig op meerdere publieksevenementen, onder andere met Try the Camper op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Dit was een gezamenlijk initiatief van BOVAG met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), waarbij bezoekers hun eerste ervaring konden opdoen met camper rijden (zie het onderstaande filmpje). 

Meer over de campagne

Filmpje over Try the Camper


Download

Ook kregen de aanwezige leden inzicht in een aantal kerncijfers van de afdeling en de belangrijkste lobbyonderwerpen en belangenbehartigingsdossiers. Bekijk voor een totaaloverzicht van alle feiten en cijfers de onderstaande presentatie.

Speerpunten voor 2020:

Klik op de onderstaande links om te lezen wat er tijdens het jaarcongres over is verteld:Gezellige afsluiting

Bas Nijhuis sloot het gezamenlijk programma af met een boeiend en persoonlijk verhaal over zijn ervaringen als nationaal en internationaal scheidsrechter en ondernemer. Daarna stond gezelligheid en ontmoeting centraal, met een diner verzorgd door een BBQ-master die werkte met ‘low and slow cooking’.  

Fototerugblik 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring