ALV BOVAG Rijscholen: dit doet BOVAG op het gebied van arbeidsvoorwaarden

Laatste update 23 mei 2019 Leestijd: 2 min

Hoe gaan we om met schaarste van instructeurs in de rijscholenbranche? En hoe kunnen we de branche verder professionaliseren door goede arbeidsvoorwaarden? Op de ALV van BOVAG Rijscholen op 19 juni in Bunnik hoort u de analyses en ideeën van BOVAG op het gebied van werkgeverschap en krijgt u de kans om uw input te geven. Wilt u ook als eerste op de hoogte zijn van de actualiteiten? Meld u dan vandaag nog aan!

In tegenstelling tot veel andere branches in de mobiliteitssector, is er in de rijscholenbranche nog weinig collectief geregeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden. BOVAG heeft de handschoen oppakken  en is aan de slag gegaan voor rijscholen. Fedde Monsma, manager werkgeverszaken van BOVAG, vertelt u tijdens de ALV wat er in de sector speelt op het gebied van pensioen, cao en opleiding en welke plannen BOVAG heeft voor rijscholen. Na de presentatie gaan we onderling in gesprek over wat er nodig is voor de branche en wat uw behoeften als werkgever zijn.

ROCA en actualiteiten

Tijdens de ALV deelt BOVAG ook de resultaten van het Relatieonderzoek CBR (Autorijscholen) en u wordt bijgepraat over actualiteiten in de rijscholenbranche. Afdelingsvoorzitter Frank Hoornenborg en branchemanager Jos van den Broek lichtten onder andere toe welke speerpunten en projecten er in de tweede helft van 2019 op de plannen staan voor BOVAG Rijscholen. De ALV sluit af met een gezellige borrel en barbecue, dan heeft u volop de tijd om bij te praten met uw branchecollega’s.

Programma 19 juni:

  • 15:30 uur  Inloop en ontvangst 
  • 16:00 uur  Aanvang bijeenkomst
  • 18:00 uur  Afsluiting én BBQ
  • 20:00 uur  Einde
Aarzel niet en meld u vandaag nog aan via onderstaande knop.

Meld u aan
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring