Mis niks, abonneer u op de viaBOVAG Nieuwsbrief 

Laatste update 11 juli 2018 Leestijd: 2 min

Dé occasionwebsite van en voor BOVAG-leden komt met een speciale viaBOVAG.nl-nieuwsbrief met alleen maar nieuws over viaBOVAG.nl en occasionverkoop. Wees als eerste op de hoogte van nieuwe functionaliteiten voor zowel adverteerder als autokoper en mis geen belangrijke informatie. Meld u vandaag nog aan!

Abonneer mij op de viaBOVAG.nl-nieuwsbrief

Abonnees ontvangen regelmatig een update van de stand van zaken van dé occasionwebsite van en voor BOVAG-bedrijven. Ze weten als eerste wanneer de poorten van viaBOVAG open gaan voor grijskenteken-auto’s en wanneer reviews zijn toegevoegd aan de website. 

Stuur ’m door 

Leest u dit en vindt u dat anderen ook van deze nieuwsbrief af moeten weten, bijvoorbeeld omdat zij de voertuigen op viaBOVAG.nl plaatsen, stuur dit bericht dan door. Dan komt de informatie sneller bij de juiste personen terecht. Iedereen kan zich namelijk abonneren op de viaBOVAG.nl-nieuwsbrief.  

Abonneer mij op de viaBOVAG.nl-nieuwsbrief

Informatie 

Meer informatie over viaBOVAG.nl staat op mijn.bovag.nl/viabovag. Daar staan alle voordelen en spelregels van viaBOVAG.nl op een rij, inclusief een aantal veelgestelde vragen en video’s waarin leden vertellen waarom ze ingestapt zijn in viaBOVAG.nl. BOVAG-leden die zich willen aanmelden als deelnemer, kunnen bellen met (020) 549 39 50.   

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring