ViaBOVAG.nl

Laatste update 05 oktober 2021 Leestijd: 4 min

04 Spelregels viaBOVAG.nl

De spelregels om te adverteren op viaBOVAG.nl zijn helder en transparant. Er zijn drie zekerheden die altijd gelden en er zijn drie optionele.

Om deel te nemen aan viaBOVAG.nl gelden er een aantal voorwaarden en spelregels. Deze staan hieronder uitgebreid en helder beschreven. Ook staat erin aan welke voorwaarden BOVAG-bedrijven moeten voldoen om de drie zekerheden die altijd gelden en de optionele zekerheden aan te kunnen bieden. Lees de documenten dus met aandacht.Drie zekerheden die voor alle occasions op de website gelden zijn:

Altijd

  1. BOVAG Garantie. Een klant heeft bij álle occasions op viaBOVAG.nl recht op de bekende zes maanden BOVAG Garantie. Voor auto’s zonder garantie is geen plaats op viaBOVAG.nl!
  2. BOVAG Omruilgarantie. Is een klant na aanschaf toch niet tevreden, om wat voor reden dan ook, dan mag hij of zij de auto binnen twee weken en max 750 kilometers omruilen. U zorgt dan voor een  passend alternatief. Eventueel met bijbetaling. Hiervoor zijn gebruikersregels voor de klant opgesteld. Laat hem hiervoor tekenen.
  3. All-inprijzen. Op viaBOVAG.nl werken we met all-in prijzen. Dus geen addertjes onder het gras in de vorm van bijkomende kosten, zoals rijklaar maken etc. We houden het graag transparant met eerlijke prijzen.

Optioneel

  1. BOVAG Afleverbeurt. U heeft de mogelijkheid om uw occasion op viaBOVAG.nl te adverteren met de BOVAG Afleverbeurt, in zo’n geval weet de klant zeker dat de auto de eerste 6 maanden (of 6.000 km) onderhoudsvrij kan rijden. Zie voor de normen de spelregels
  2. BOVAG 40-Puntencheck. U heeft de mogelijkheid om uw occasion op viaBOVAG.nl te adverteren met de BOVAG 40 Punten Check. De klant weet dan zeker dat het op die 40 punten gegarandeerd  goed zit. En dat geeft extra zekerheid. De lijst met punten is hier te vinden
  3. Label 100% Onderhouden. U heeft de mogelijkheid om uw occasion op viaBOVAG.nl te adverteren met het 100% Onderhouden-label, wat aangeeft dat de auto altijd volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden. Klanten vragen hier om, en hebben er ook extra geld voor over! Meer weten? Vraag meer informatie aan via www.100procentonderhouden.nl/voor-autobedrijven.

Meedoen?

Stap ook in maak van viaBOVAG.nl een van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk.

Ja, ik stap in

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar autobedrijven@viabovag.nl.  

Eerst meer weten? Download hieronder de spelregels, de algemene voorwaarden, de gebruikersregels voor de BOVAG Omruilgarantie en de 40-Puntencheck. 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring