BOVAG Jaarcongres ‘Samen op reis naar morgen’: volle bak

Laatste update 07 december 2018 Leestijd: 3 min

Het gezamenlijk organiseren van een BOVAG Jaarcongres voor rijschoolondernemers, scooter- en motorbedrijven en aanhangwagenbedrijven is een succes gebleken. Bijna 200 ondernemers kregen een informatieve en ontspannende dag voorgeschoteld.

Voor het bijzondere BOVAG Jaarcongres was ook een bijzondere plek gekozen, Fort Voordorp in Groenekan bij Utrecht. Het tot moderne evenementenlocatie omgebouwde negentiende eeuwse verdedigingswerk, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, bood onderdak aan maar liefst 197 BOVAG-leden. Kopje koffie, thee, glaasje fris en bij de Sinterklaasperiode horende zoetigheid veraangenaamden de ontvangst.

Bedrijvenmarkt

In de ontvangstruimte maakten veel bezoekers gebruik van de mogelijkheid om zich over allerlei uiteenlopende zaken te laten informeren op de Bedrijvenmarkt. Ook deze keer georganiseerd door de partners van BOVAG en de drie afdelingen: Bovemij, Ford Nederland, Dation, Smit, VekaBest, Enra, Innovam, OOMT én de BOVAG Loopbaancoaches.
 


Tijdens de algemene opening van het congres, geleid door dagvoorzitter Gert-Jan Jansen, presenteerden de drie afzonderlijke Branchemanagers zich aan het publiek: Christa Grootveld (Scooter- en Motorbedrijven), Jos van den Broek (Rijscholen) en Maarten Mastop (Aanhangwagenbedrijven). Waarbij Grootveld meteen het unieke karakter van deze dag aanstipte: “Iedereen heeft dezelfde uitnodiging gekregen. Het gaat vandaag ook om ondernemerschap. Vraag elkaar naar ervaringen”.

BOVAG Quiz

Via de BOVAG Quiz werd nogmaals benadrukt wat BOVAG allemaal kan betekenen voor zijn leden. Van partner in sportsponsering tot bedrijfsadvies en van technische scholing tot loopbaancoaching en ledenadvies. Na deze BOVAG Quiz splitsten de leden zich op voor hun eigen afdelingsprogramma. Onderaan de pagina vindt u de linkjes naar het verslag van die bijeenkomsten. 
 
De tweede algemene bijeenkomst ging dieper in op de voordelen van het BOVAG-lidmaatschap en de manieren waarop BOVAG en zijn netwerk u als ondernemer een handje kan helpen. De dag werd afgesloten met OMDENKEN. Op humoristische wijze werden de BOVAG-leden meegenomen in de wereld van OMDENKEN. Anders kijken naar dagelijkse problemen, leren om verder te kijken dan die ene oplossing die misschien voor de hand ligt. Dat dit niet altijd even gemakkelijk is, bleek wel uit de voorgeschotelde voorbeelden van een aantal bijzondere problemen. Echter, door je brein aan het werk te zetten – en vooral door samen met anderen – na te denken, kom je heel ver met het vinden van goede oplossingen. Wat dan weer mooi paste bij deze dag: een gezamenlijk BOVAG Jaarcongres voor drie bloeiende branches.

De afdelingsprogramma’s

Meer nieuws over het congres van de afzonderlijke afdelingen vindt u via onderstaande links.

Afdeling Rijscholen:

Afdeling Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven:

Afdeling Aanhangwagenbedrijven:  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring