Speerpunten 2019 voor BOVAG Rijscholen

Laatste update 07 december 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens het afdelingsprogramma van de afdeling Rijscholen op 3 december zijn onder meer de speerpunten voor 2019 benoemd door branchemanager Jos van den Broek.

Van den Broek noemde het gezamenlijke jaarcongres een ‘topdag’: “we presenteren vandaag volop kansen voor rijscholen. Met het trendonderzoek ‘Sturen op Succes’ in de hand weet u wat er speelt, wat uw bedrijf uniek maakt en hoe u scherpe keuzes kunt maken. De belangrijkste lessen? Zet in op kwaliteit, wees transparant, betrek actief de klant, zoek samenwerking in de keten en vergroot je onderscheidend vermogen.”

Speerpunten

Tot slot benoemden voorzitter Frank Hoornenborg en Van den Broek samen de speerpunten voor 2019. In een lijstje gegoten zien deze er als volgt uit:
  • Leden ondersteunen en sector verder professionaliseren met een duidelijke visie en o.a. een consumentencampagne
  • Onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde voor onze leden met rijschoolspecifieke- en BOVAG-brede programma's, events en voordelen. Denk hierbij aan de kostenloze diensten zoals loopbaancoaches en bedrijfsadvies.   
  • Intensivering van de samenwerking met I&W, CBR en IBKi.

Menukaart

Ook is tijdens het congres de menukaart uitgedeeld, met daarop alle producten en diensten die BOVAG de rijschoolleden aanbiedt. Deze menukaart kunt u hier ook downloaden.

Video’s

Tijdens het afdelingsprogramma werden ook drie bedrijfsvideo’s getoond:
 

Meer lezen?

> Lees hier meer over het trendonderzoek van BOVAG Rijscholen 'Sturen op succes'
> Lees hier meer over het BOVAG Jaarcongres op 3 december

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring