Ruim 750 leden bezochten regiobijeenkomsten onafhankelijke autobedrijven

Laatste update 08 mei 2018 Leestijd: 3 min

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven is de afgelopen twee weken afgereisd naar zes plekken in Nederland om leden op te zoeken. Ruim 750 leden kwamen op deze regiobijeenkomsten af. Heeft u het gemist of wilt u nog eens nalezen wat er is verteld? De belangrijkste punten op een rij:

1. De algemene presentatie

U kunt alles wat tijdens de bijeenkomst verteld is hier nog even rustig nalezen.

2. De nieuwe privacywet

Iedere ondernemer moet vanaf 25 mei 2018 aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Een flinke klus om uw bedrijf op deze nieuwe Europese wet voor te bereiden. BOVAG helpt u daarbij kijk op mijn.bovag.nl/privacy.

3. Wijziging in apk

Vanaf 20 mei 2018 is visuele controle op de aanwezigheid van een roetfilter ook een apk-controlepunt. In dit nieuwsbericht hebben wij vijf aandachtspunten op een rij gezet.

4. viaBOVAG.nl

Dé occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven. Een plek waar betrouwbare bedrijven, betrouwbare auto’s aanbieden. Nog niet ingestapt? Lees alle informatie rustig na op mijn.bovag.nl/viabovag of bekijk de promofilms.

5. Effect elektrisch vervoer op aftersales

BOVAG heeft onderzoek gedaan om meer inzicht te krijgen in de ontwikkelingen en de gevolgen die de opkomst van de elektrische auto heeft voor de aftersales van het autobedrijf. De highlights van dit onderzoek leest u op mijn.bovag.nl/onderzoekev.

6. Toegang tot technische voertuiginformatie

In de praktijk blijkt het vooral voor het onafhankelijke autobedrijf lastig te zijn om technische informatie te raadplegen en te gebruiken. Daarom gaat BOVAG dóór om zijn leden te helpen. Hoe we dat doen en diverse achtergrondartikelen in de BOVAGkrant leest u op mijn.bovag.nl/dossiers/technische-informatie.

7. Verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

U heeft nog maar tot 1 mei om u aan te melden voor de verkiezing. Dit kan via het aanmeldformulier. Door de nieuwe opzet van de verkiezing is meedoen simpeler dan ooit. In uw aanmelding onderbouwt u kort waarom u in aanmerking komt voor deze titel. Hoe onderscheidt uw bedrijf zich richting de klant, ook online. Hoe denkt u een goede uitgangspositie te hebben voor de toekomst? Vanuit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury tien halvefinalisten. U hoeft dus geen consumentenstemmen meer te werven.

8. Producten en diensten van BOVAG

Naast bovengenoemde dossiers heeft BOVAG nog veel meer interessante producten, diensten, onderzoeksresultaten, promotiematerialen etc. voor u beschikbaar die u hier terug kunt lezen. We hopen dat we u op weg hebben kunnen helpen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met BOVAG Ledenadvies via ledenadvies@bovag.nl of (030 659 53 00, of vraag uw accountadviseur om advies.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring