ViaBOVAG.nl voor fietsbedrijven

Laatste update 19 november 2021 Leestijd: 3 min

01 Dé verkoopsite van en voor BOVAG-leden, voor fietsen!

ViaBOVAG.nl bundelt de collectieve kracht van BOVAG-bedrijven met het aanbod van goede (elektrische) fietsen voor consumenten die op zoek zijn naar zekerheid en kwaliteit. Met viaBOVAG.nl pakt u de regie op uw online verkoop en bepaalt u uw eigen succes door u te profileren op vakmanschap en service.

Verkoop uw voorraad simpel en snel op viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl is uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat viaBOVAG.nl wil zijn: een betrouwbare verkoopsite die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers van fietsen, auto’s, motoren, caravans en campers. Het is een mobiliteitsplatform waar alles samenkomt. En dat is extra interessant nu de (elektrische) fiets steeds vaker de auto vervangt voor woon-werkverkeer. Volop kansen dus om uw aanbod snel en simpel onder de aandacht te brengen.

Vijf voordelen van viaBOVAG.nl

  1. Sneller verkopen: ViaBOVAG.nl verhoogt de omloopsnelheid in uw winkel. Uw voorraad gebruikte fietsen is een grote kostenpost als die te lang blijft staan. Met viaBOVAG.nl behouden fietsen hun waarde en ze nemen niet langer dure ruimte in beslag.
  2. Simpel uw voorraad online: Uw eigen voorraad kunt u eenvoudig op viaBOVAG.nl plaatsen door een directe koppeling met uw kassasysteem. Via het online dashboard kunt u direct uw aanbod bijsturen of prijzen aanpassen.
  3. Groot bereik, serieuze kopers: Met viaBOVAG.nl bereikt u een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie. 
  4. Eerlijk speelveld: ViaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goede fietsen, all-in prijzen en BOVAG Garantie.
  5. Betrouwbaar sterk merk: BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. 

"Tijd besparen door alleen serieus geïnteresseerde kopers voor de verkoop van uw voorraad? Plaats, net als wij, uw fietsen op viaBOVAG.nl" Rob van Oosterhout, Van Oosterhout Bikes & Sport

Start met adverteren

ViaBOVAG.nl is pas een succes als u als ondernemer succes heeft. Daarom mag u het eerste half jaar vrijblijvend gebruik maken van viaBOVAG.nl. Daarna ontvangt u een aanbod om de proefperiode om te zetten in een abonnement. Op dat moment beslist u of wilt blijven adverteren. Stap ook in en adverteer kosteloos tot 1 januari 2023
  1. Neem indien nodig contact op met uw leverancier om uw kassasysteem eenmalig te koppelen aan viaBOVAG.nl.
  2. Selecteer 'viaBOVAG.nl in uw kassasysteem.
  3. Adverteer uw fietsen. 

Meer informatie over adverteren

Heeft u vragen?

U kunt telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

"Door viaBOVAG.nl kan ik laten zien waar ik voor sta en hoe ik gezien wil worden. Pak ook de regie op uw online verkoop en adverteer ook uw fietsen op viaBOVAG.nl" Denny van der Linden, Antilope B.V.

Downloads

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring