Fiets-, scooter- en motorbedrijven: kom in maart naar de regiobijeenkomsten

Laatste update 28 februari 2022 Leestijd: 3 min

Nu het weer kan en mag, gaan we het gewoon doen… elkaar weer ontmoeten! BOVAG organiseert in maart in de avonduren drie regiobijeenkomsten voor fiets-, scooter- en motorondernemers. Het wordt een interessante avond met belangrijke en actuele thema's, zoals brandveiligheid en verzekerbaarheid, maar ook de wijzigingen omtrent de wettelijke garantie.

Eén ding is anders dan dat u gewend bent. We nodigen namelijk zowel de leden van BOVAG Fietsbedrijven uit, als leden van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven (oftewel motor- en scooterondernemers). Alle onderwerpen die besproken worden zijn van belang voor beide ondernemersgroepen. 

Data en locaties

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over het programma:

Meld u direct aan

Thema's regiobijeenkomst

Brand, brandveiligheid en risicobeheersing

Brand in uw winkel is één van de grootste nachtmerries. Hoe kunt u als ondernemer de risico’s op brand beperken? Experts van Brandweer Nederland komen deze vraag graag beantwoorden. Daarnaast krijgt u uitleg over de nieuwste regelgeving PGS-37 die gaat over opslag, onderhoud en transport van lithium-ion accu’s, de impact voor ondernemers en mogelijke oplossingen in de vorm van accuopslagkasten. 

Wettelijke garantie

Rond juni 2022 verandert de ‘wettelijke garantie’ termijn van zes naar twaalf maanden. BOVAG-juristen geven antwoord op de vragen: waarom wordt de garantie opgerekt? Wat betekent dit voor u als ondernemer? Welk risico loopt u en hoe kunt u dit afdekken? 

ViaBOVAG.nl

Ons eigen occasionplatform viaBOVAG.nl kennen we inmiddels allemaal van naam. Maar wat zit daar nou allemaal achter dat platform en wat zijn de plannen voor 2022? U hoort het allemaal en uiteraard is er gelegenheid om alle vragen die u heeft te stellen. 

Personeel

Ook gaan we het met elkaar hebben over de belangrijke vraag: “Hoe kunnen wij de tweewielerbranche aantrekkelijker maken voor nieuwe en bestaande werknemers en wat is er nodig voor het behoud van werknemers in onze branche?”  

Meld u hier aan voor de regiobijeenkomst

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring