Regiobijeenkomst fiets-, scooter- en motorbedrijven | Bunnik

Terug

Nu het weer kan en mag, gaan we het gewoon doen… elkaar weer ontmoeten! In maart organiseren wij in de avonduren regiobijeenkomsten voor fiets-, scooter- en motorondernemers . Het belooft een interessante avond te worden met belangrijke en actuele thema's. Onder andere over brandveiligheid en verzekerbaarheid, maar ook over de wijzigingen omtrent de wettelijke garantie.

Eén ding is anders dan dat u gewend bent. We nodigen namelijk zowel de leden van BOVAG Fietsbedrijven uit, als leden van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven (oftewel motor- en scooterondernemers). Alle onderwerpen die besproken worden zijn van belang voor beide ondernemersgroepen. 

Thema's regiobijeenkomst

Brand, brandveiligheid en risicobeheersing

Brand in uw winkel is één van de grootste nachtmerries. Hoe kunt u als ondernemer de risico’s op brand beperken? Experts van Brandweer Nederland komen deze vraag graag beantwoorden. Daarnaast krijgt u uitleg over de nieuwste regelgeving PGS-37 die gaat over opslag, onderhoud en transport van lithium-ion accu’s, de impact voor ondernemers en mogelijke oplossingen in de vorm van accuopslagkasten. 

Wettelijke garantie

Rond juni 2022 verandert de ‘wettelijke garantie’ termijn van zes naar twaalf maanden. BOVAG-juristen geven antwoord op de vragen: waarom wordt de garantie opgerekt? Wat betekent dit voor u als ondernemer? Welk risico loopt u en hoe kunt u dit afdekken? 

ViaBOVAG.nl

Ons eigen occasionplatform viaBOVAG.nl kennen we inmiddels allemaal van naam. Maar wat zit daar nou allemaal achter dat platform en wat zijn de plannen voor 2022? U hoort het allemaal en uiteraard is er gelegenheid om alle vragen die u heeft te stellen. 

Personeel

Ook gaan we het met elkaar hebben over de belangrijke vraag: “Hoe kunnen wij de tweewielerbranche aantrekkelijker maken voor nieuwe en bestaande werknemers en wat is er nodig voor het behoud van werknemers in onze branche?”  

Programma

  • 18.30 uur Inloop met soep, broodje en warme snack
  • 19.00 uur Start bijeenkomst
  • 20.15 uur Korte pauze
  • 20.30 uur Vervolg programma
  • 21.00 uur Afsluitende netwerkborrel
Aanmelden  

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis Bunnik
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 29 maart 2022
    Van 18:30 - 22:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring