BOVAG heeft eigen PMT pensioenconsulent

Laatste update 27 maart 2024 Leestijd: 2 min

Voor werkgevers van wie de werknemers via PMT pensioen opbouwen, heeft BOVAG een eigen PMT pensioenconsulent. De pensioenconsulent komt kosteloos bij uw bedrijf langs om uw vragen over de pensioenregeling van PMT te beantwoorden.

U bent niet dagelijks bezig met uw pensioenregeling. De BOVAG pensioenconsulent van PMT komt daarom graag kosteloos langs bij uw bedrijf om uitleg te geven over de PMT pensioenregeling. Dit kan door middel van een presentatie aan u en uw werknemers, bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf overstapt vanuit een andere pensioenregeling of wanneer er grote veranderingen binnen uw bedrijf plaatsvinden. Tijdens deze presentatie vertelt de pensioenconsulent alles over de PMT pensioenregeling en actuele ontwikkelingen over pensioenen in het algemeen. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen van u en uw werknemers.

PMT heeft een werkgeversconsulent speciaal voor BOVAG-leden, voor advies op maat. Dit is Jan-Willem van Bommel. Hij is bereikbaar voor uw vragen over de pensioenregeling van PMT op (06) 21 24 41 06 of janwillem.van.bommel@pmt.nl. Bezoek de website van PMT voor meer informatie, en download hier de flyer met uitgebreide informatie over de werkgeversconsulenten van PMT.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring