BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 04 mei 2022 Leestijd: 4 min

06 BOVAG Nationale Autowasdag 2022

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 2 juli!

Dit jaar heeft het bestuur het Nationaal MS Fonds gekozen als goede doel. Samen met u willen we de droom van het Nationaal MS Fonds verwezenlijken: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarmee in Nederland zo’n 25.000 mensen leven. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Tot die tijd investeert het Nationaal MS Fonds in wetenschappelijk onderzoek en maakt zij zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg. Het Nationaal MS Fonds zet alles op alles om haar droom te laten uitkomen. Het zou fantastisch zijn als u een steentje wilt bijdragen aan een beter leven met MS. Doet u mee? 

De actie 

Voor elke wasbeurt draagt uw autowasbedrijf op zaterdag 2 juli minstens één euro af aan het Nationaal MS Fonds. Poetsbedrijven dragen in de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag een deel van hun opbrengst af, met als richtlijn tien procent. Om de actie richting uw klant aan te kleden, zorgt BOVAG dat u een spandoek en een poster ontvangt. Ook wordt er samen met het Nationaal MS Fonds een toffe kleurplaat gemaakt. Deze kan voorafgaand en tijdens de Nationale Autowasdag worden uitgedeeld. Kinderen maken kans op een dagje weg met het hele gezin. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos worden opgestuurd naar het antwoordnummer van BOVAG. Uit alle inzendingen trekken we de prijswinnaars.  

Na afloop van de actie worden alle tekeningen verzameld door BOVAG en samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aangeboden aan het Nationaal MS Fonds. Onder de noemer ‘BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven steken het Nationaal MS Fonds een hart onder de riem!’. Het eindbedrag wordt na 2 juli geïnventariseerd. Op de cheque staat ook uw bedrijfsnaam als u meedoet aan deze actie. 

Zo doet u mee

  • Meld u voor 26 juni aan. U ontvangt in de week van 20 juni de kleurplaten en een spandoek, waarmee u kunt laten zien dat uw bedrijf deelneemt aan de BOVAG Nationale Autowasdag. Let op: alleen bedrijven die zich aanmelden krijgen het spandoek en kleurplaten toegestuurd en alleen zij worden op www.bovag.nl genoemd als deelnemer.   
  • Download het promotiepakket. Gebruik het promotiemateriaal om de BOVAG Nationale Autowasdag lokaal onder de aandacht te brengen en natuurlijk om te laten zien dat uw bedrijf die dag meedoet. U kunt bijvoorbeeld een voorbeeldpersbericht en posters downloaden, die u kunt voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en -logo. Het promotiepakket kunt u vanaf half mei downloaden op deze pagina. 
  • Afronding actie. Achteraf vragen wij de deelnemers aan te geven hoeveel geld ze hebben binnengehaald voor het Nationaal MS Fonds op 2 juli. Over de verdere afhandeling ontvangt u vlak voor de actie instructies.

Aanmelden voor Nationale Autowasdag 2022 

Klik op de onderstaande button om u direct in te schrijven en mee te doen aan de Nationale Autowasdag op zaterdag 2 juli 2022. U kunt zich tot 26 juni aanmelden. Laten we er met de branche net als voorgaande jaren een succesvolle dag van maken! 
 
Wilt u meer weten over het Nationaal MS Fonds, klik dan hier voor meer informatie.

Meld u nu aan voor de Nationale Autowasdag

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring