BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 18 april 2024 Leestijd: 3 min

01 BOVAG Nationale Autowasdag 2024

Het is alweer bijna zover: de BOVAG Nationale Autowasdag staat voor de deur. Op zaterdag 29 juni wassen en poetsen BOVAG autowas- en poetsbedrijven voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting ALS Nederland.

Het goede doel: Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Dit is een meedogenloze zenuw- en spierziekte. Eén voor één vallen je spieren uit; uiteindelijk ook je ademhalingsspieren. De meeste mensen overlijden gemiddeld binnen drie tot vijf jaar na het krijgen van de eerste symptomen van ALS. In Nederland krijgen zo'n 500 mensen per jaar deze genadeloze ziekte. Helaas is er nog geen medicijn om ALS te genezen. Daarom is wetenschappelijk onderzoek zo belangrijk. Ook financiert de stichting (onderzoeks)projecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor mensen met ALS en hun naasten. Daarvoor is veel geld nodig. Door mee te doen aan de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni kun je een hele belangrijke duit in het zakje doen van Stichting ALS Nederland. Doe mee en geef je vandaag nog op via onderstaande inschrijfbutton. 

AanmeldenDe actie 

Naar de consument communiceren we dat de deelnemende BOVAG autowas- en poetsbedrijven op de Nationale Autowasdag wassen en poetsen voor het goede doel. Als we het opgehaalde totaalbedrag van vorig jaar willen overtreffen, dan is 1 euro per daadwerkelijke wassing wenselijk met een minimum donatiebedrag van 250 euro per locatie. Uiteraard staat het je vrij om meer te doneren. Na afloop van de actie ontvangt Stichting ALS Nederland een cheque met het opgehaalde totaalbedrag. 

Gratis promotiemateriaal

Op het aanmeldingsformulier vragen wij of je een spandoek wilt ontvangen om klanten te laten weten dat jouw bedrijf meedoet aan de BOVAG Nationale Autowasdag. In het kader van duurzaamheid inventariseren we graag vooraf of zo’n spandoek is gewenst. Je kunt dit aanvinken op het aanmeldingsformulier. Uiteraard wordt het spandoek kosteloos verstuurd. 

BOVAG-campagne 

Uiteraard zorgt BOVAG voor landelijke aandacht van de BOVAG Nationale Autowasdag in de (sociale) media. Momenteel wordt de promotiecampagne uitgewerkt. Houd deze website in de gaten voor actuele informatie. 

Aanmelden voor Nationale Autowasdag 2024

We kijken uit naar je inschrijving. Schrijf je vandaag nog in via de aanmeldbutton. 

Aanmelden

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring