Terug

Welke keuzes maakt u in 2021?

Ondernemerschap Corona
Leestijd: 2 min

Hoe ontwikkelt 2021 zich? En wat betekent dat voor mijn business? Het zijn dé vragen die elke ondernemer momenteel bezighouden. BOVAG helpt u daar antwoord op te geven met de corona-scenariotool. Hiermee kunt u tijdig de juiste beslissingen nemen en krijgt u – ondanks alle onzekerheden – wat meer grip op uw situatie.

De coronatool is gebaseerd op twee scenario's: het eerste gaat ervanuit dat de coronacrisis nog een stevige tijd aanhoudt, in het tweede krabbelen we relatief snel weer op. De verwachtingen zijn doorvertaald naar de gevolgen voor de mobiliteitsbranche zoals veranderd klantgedrag, gereden kilometers, verkoop nieuw en gebruikt, liters brandstof et cetera. Autodealers, onafhankelijke autobedrijven, truckdealers, truck- en trailerbedrijven, schadeherstelbedrijven en tankstations kunnen een aantal bedrijfskenmerken invullen, waarna de tool laat zien wat de twee scenario’s betekenen voor hun onderneming. De tool wordt zo nodig bijgewerkt op basis van de actualiteit.  

Wilt u meer grip op 2021? Ga naar mijn.bovag.nl/coronatool. Log in met uw lidmaatschapsnummer/gebruikersnaam en wachtwoord en u kunt aan de slag. Meer informatie over het onderzoek dat BOVAG door VMS | Insight heeft laten doen naar de impact van het coronavirus op de mobiliteitsbranche vindt u op mijn.bovag.nl/watbrengt2021. 

Dit artikel is verschenen in de BOVAGkrant 2021-02
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring