Corona > Scenariotool: wat brengt 2021?

Scenariotool: wat brengt 2021?

Wat is de impact van het coronavirus op uw business in 2021? Voor het antwoord op die cruciale vraag kunt u het koffiedik links laten liggen. BOVAG heeft namelijk onderzoeksbureau VMS | Insight gevraagd om die impact in kaart te brengen. Met onderstaande rekentool vertaalt u de uitkomsten naar de specifieke situatie in uw bedrijf.  
VMS | Insight, een gerenommeerd onderzoeksbureau in de mobiliteitssector, heeft twee CPB-scenario's als uitgangspunt genomen: 
 
  1. De corona-crisis houdt nog een stevige tijd aan;  
  2. We krabbelen relatief snel weer op. 
Deze scenario’s zijn vervolgens doorvertaald naar de betekenis voor de mobiliteitsbranche:  veranderd klantgedrag (anders reizen, anders werken), gereden kilometers, verkoop nieuw en gebruikt, liters brandstof etc. Dat kan u helpen bij het nemen van bedrijfsbeslissingen voor het nieuwe jaar. BOVAG heeft voor de meeste sectoren een speciale tool ontwikkeld, waarmee u - na invoer van de nodige bedrijfskenmerken – kunt zien wat de twee scenario’s betekenen voor uw eigen onderneming. 

De tool wordt zo nodig bijgewerkt op basis van de actualiteit. BOVAG zal de ontwikkelingen in 2021 nadrukkelijk blijven monitoren. 

 

Naar de coronatool

Wilt u weten wat de 2021-scenario's voor uw bedrijf betekenen, klik dan op de onderstaande button en log in met uw lidmaatschapsnummer/gebruikersnaam en wachtwoord. 

Ga naar de coronatool

Let op: deze tool is ontwikkeld voor autodealers, onafhankelijke autobedrijven, truckdealers, truck- en trailerbedrijven, schadeherstelbedrijven en tankstations.

Post corona task force 

Het idee voor deze monitor kwam uit de 'post-corona-taskforce', een denktank van leden en specialisten van BOVAG. Deze taskforce werd snel na het uitbreken van de corona-crisis in het leven geroepen om al na te denken over de branche nĂ¡ de crisis. 

De coronatool is tot stand gekomen vanuit gedegen onderzoek door VMS | Insight. Download en lees hieronder het volledig onderzoeksrapport:

 Lees ook het artikel hierover in BOVAGkrant 12-2020.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring