Bovag logo
Toenemende concurrentie zet fietsondernemers aan tot maken van keuzes voor de toekomst, blijkt uit regiobijeenkomsten
0%
Terug

Toenemende concurrentie zet fietsondernemers aan tot maken van keuzes voor de toekomst, blijkt uit regiobijeenkomsten

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

Er zijn volop ontwikkelingen in de fietsbranche. Enerzijds stijgt de populariteit van de fiets nog steeds, maar anderzijds neemt ook de concurrentie toe. De fabrikant neemt bijvoorbeeld steeds meer ruimte in de keten in. Keuzes maken voor de toekomst is essentieel voor fietsbedrijven. BOVAG gaat hier met leden over in gesprek tijdens de regiobijeenkomsten dit najaar. Dé plek om met BOVAG en collega-ondernemers te praten over wat er leeft in de branche, wat u verwacht van BOVAG, maar ook om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen voor uw eigen bedrijf. Schuift u ook aan tijdens een van de komende avonden in Dordrecht (11 oktober), Weert (25 oktober), Duiven (1 november) of Enschede (15 november)? Meld u snel aan!

Tijdens de zeven regiobijeenkomsten dit najaar staat de

netwerkstudie

van BOVAG en KPMG centraal, waarin de ontwikkelingen in de fietsbranche voor de komende vijf jaar worden geschetst. Een cruciaal onderzoek, als u keuzes wilt maken voor de toekomst. Er zijn inmiddels drie bijeenkomsten geweest. Daarin kwamen actuele ontwikkelingen aan bod, zoals het opvoeren van e-bikes en fatbikes, verkeersveiligheid en diefstalpreventie. Ook speelt volgens branchemanager en gespreksleider Maarten Mastop de toegenomen concurrentie vanuit de fabrikant een belangrijke rol in de gesprekken. “Dat herkennen ondernemers en ervaren ze ook in de dagelijkse praktijk. Hoe ga je daarmee om? En hoe verbeter je je eigen concurrentiepositie? De avonden bieden volop ruimte om met elkaar hierover het gesprek aan te gaan en dat gebeurt dan ook volop. Tijdens deze avonden komt ook heel duidelijk de kracht van het netwerk naar voren. Door het delen van ervaringen voelen ondernemers zich gesterkt en doen ze ook nieuwe ideeën op. Het verbinden van ondernemers zien we vanuit BOVAG als een belangrijke taak, die we ook invullen met het organiseren van deze avonden. Ik nodig u van harte uit om naar een van de komende regiobijeenkomsten te komen!”

Data en locaties

U kunt zich nog aanmelden voor een van de vier regiobijeenkomsten dit najaar. Het zijn kleinschalige avondbijeenkomsten, met per avond plek voor

maximaal vijftien personen

. Geef u dus snel op als u erbij wilt zijn!

  • Woensdag 11 oktober: Meeting House, Dordrecht
  • Woensdag 25 oktober: Fletcher Hotel, Weert
  • Woensdag 1 november: Van der Valk Hotel, Duiven
  • Woensdag 15 november: Bike Totaal Landewé (bij ondernemer Wim Landewé), Enschede

Programma

  • 18.30 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes
  • 19.00 uur: Aanvang programma
  • 21.00 uur: Afsluiting en borrel (met bitterballen)
Meer informatie over de regiobijeenkomstenMeld u direct aan
Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.