Regiobijeenkomsten voor fietsondernemers 

Laatste update 09 augustus 2023 Leestijd: 3 min

BOVAG organiseert een aantal regiobijeenkomsten voor fietsbedrijven. Het gaat om zeven kleinschalige avondbijeenkomsten die we samen met fietsondernemers organiseren. Op de agenda staat de netwerkstudie van BOVAG en KMPG die eerder dit jaar is gepubliceerd. We zijn in Zandvoort, Zwolle, Roden, Dordrecht, Weert, Duiven en Enschede en er is per avond plek voor maximaal 15 personen. Wees er dus tijdig bij; vol=vol.  

Wat zegt de netwerkstudie over de toekomst van uw bedrijf? Welke ontwikkelingen raken u en hoe hard? Waar voorziet u op korte of (middel)lange termijn een probleem en welke mooie kansen zijn er? Daarover gaat deze bijeenkomst. Met een kleine groep fietsondernemers wisselen we van gedachten over de betekenis van de geschetste feiten, welke keuzes u precies heeft en ook wat u als ondernemer nodig heeft van BOVAG.  

Lees het verslag van de regiobijeenkomsten die BOVAG voor de zomer heeft georganiseerd:

Over de netwerkstudie

Op mijn.bovag.nl/netwerkstudiefiets vindt u de belangrijkste conclusies en kunt u het complete rapport en een samenvatting downloaden. De studie is geen blauwdruk of routekaart, maar schetst wel heel duidelijk een aantal belangrijke ontwikkelingen. Alle stoplichten staan op groen, de branche heeft de wind nog steeds in de rug, maar dat wil niet zeggen dat een fietsbedrijf automatisch meeprofiteert van de geschetste marktgroei. De traditionele vakhandel staat voor strategische keuzes en de netwerkstudie schetst welke.

In het onderstaande filmpje hoort u meer over de netwerkstudie en regiobijeenkomsten, én reageren ondernemers en fabrikanten op het onderzoek.

Programma

  • 18.30 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes 
  • 19.00 uur: Aanvang programma 
  • 21.00 uur: Afsluiting en borrel (met bitterballen) 

Data en locaties: 

  • Woensdag 20 september: Tijn Akersloot, Zandvoort
  • Woensdag 27 september: Van der Valk Hotel, Zwolle
  • Woensdag 4 oktober: Velodroom (bij ondernemer Alex Kapma), Roden
  • Woensdag 11 oktober: Meeting House, Dordrecht
  • Woensdag 25 oktober: Fletcher Hotel, Weert
  • Woensdag 1 november: Van der Valk Hotel, Duiven
  • Woensdag 15 november: Bike Totaal Landewé (bij ondernemer Wim Landewé), Enschede
Aanmelden

Heeft u vragen over deze bijeenkomsten of over de netwerkstudie? Mail dan naar fiets@bovag.nl of bel BOVAG Ledenadvies op (030) 659 53 00.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring