Bovag logo
Praat met uw mensen over hun opleiding en ontwikkeling, Pitspro Academy helpt!
0%
Terug

Praat met uw mensen over hun opleiding en ontwikkeling, Pitspro Academy helpt!

Laatste update 12 januari 2023Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat is het uitgelezen moment om met uw medewerkers in gesprek te gaan. Wat zijn hun doelen voor komend jaar? Waarin willen ze zich ontwikkelingen? Als u tevreden bent over uw medewerker, geef hem of haar dan voldoende ruimte om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een opleiding of cursus aan te bieden. Op de Pitspro Academy vindt u diverse opleidingen, speciaal ontwikkeld voor tankstations- en autowasprofessionals. BOVAG-leden kunnen hier kosteloos gebruik van maken!

Door

jaarlijkse gesprekken

te voeren met uw medewerker laat u zien dat u een goede werkgever bent en dat u aandacht besteed aan hun opleiding en ontwikkeling. Zo’n planningsgesprek aan het begin van het jaar is hét moment om het daar met uw personeel over te hebben. Ruimte bieden voor opleiding en ontwikkeling levert u bovendien gemotiveerd en betrokken personeel op dat langer bij uw bedrijf blijft. Extra belangrijk in deze tijd van personeelskrapte.

Wat is de Pitspro Academy?

Voor het opleiden en ontwikkelen van personeel kunt u gebruikmaken van de Pitspro Academy. Dit is het platform dat BOVAG vorig jaar samen met Innovam heeft opgezet, speciaal voor de tankstation- en autowasbranche. Op de Pitspro Academy vindt u diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen, toegespitst op de branche. En het mooie is: als BOVAG-lid kunnen u én uw medewerkers hier gratis gebruik van maken. Alle opleidingen op de Pitspro Academy zijn bovendien laagdrempelig, kortdurend en praktijkgericht. Op het dashboard kunt u als werkgever de voortgang van uw personeel monitoren, als u een teamaccount aanmaakt voor uw bedrijf. Het aanbod van de Pitspro Academy wordt, samen met een klankbordgroep van ondernemers, de komende tijd verder uitgebreid en geoptimaliseerd.

Kijk voor het opleidingsaanbod op Pitspro.nl

Ook voor nieuw personeel

Heeft u recent een nieuw personeelslid aangenomen? Ook bij het inwerken kan de Pitspro Academy u helpen. Op het platform vindt u een opleidingsplan, waarmee u nieuwe medewerkers een vliegende start geeft in uw bedrijf. Het plan bevat opleidingen over bijvoorbeeld veiligheid, klantcontact en verkoop.

Bekijk het opleidingsplan voor nieuwe medewerkers

Ervaringen van werkgevers én werknemers

Wat vinden uw collega’s in de autowas- en tankstationbranche van Pitspro? En hoe belangrijk vinden werknemers opleiding en ontwikkeling in hun werk? U leest het in de interviews met Achilles Brandstoffen Maatschappij en BOB Autowas. Ga naar

Pitspro.nl

.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.