Bovag logo
Hoe werkt de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt? Kom naar de ledenbijeenkomst op 8 mei
0%
Terug

Hoe werkt de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt? Kom naar de ledenbijeenkomst op 8 mei

Laatste update 24 april 2023Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

Voor de BOVAG Onderhoudsbeurt Aanhangwagen stapt BOVAG de komende twee jaar over op een nieuwe methode. Daarbij worden de digitale formulieren vervangen door het werken met de Amtek-app en de steekproeven maken plaats voor een keuringsbegeleiding. Wat gaat er precies veranderen? Hoe ziet de overstap en de nieuwe werkwijze eruit? Dat vertelt branchemanager Claudia van Engelenburg tijdens de ledenbijeenkomst van BOVAG Aanhangwagenbedrijven op maandag 8 mei in Kamerik. Naast een aantal interessante sprekers staat er ook een informele buitenactiviteit op de agenda. U bent er toch ook bij?

Op

mijn.bovag.nl/keurenmetamtek

en in het onderstaande filmpje vindt u nu al meer informatie over de nieuwe keuringsmethode.

Gastsprekers

De ledenbijeenkomst van BOVAG Aanhangwagenbedrijven start met een algemene ledenvergadering, waarin u meer hoort over actuele BOVAG-projecten zoals de nieuwe keuringsmethode. Ook zijn er drie interessante gastsprekers:

  • Bas Blokker (Vibber): over het werven en vasthouden van personeel in uw bedrijf
  • Hans Bresser (directeur strategie en innovatie bij BOVAG): over de nieuwe strategie van BOVAG
  • Wijnand de Geus (projectleider bij BOVAG): over wat er speelt in de apk-lobby

Buitenactiviteit

Naast het inhoudelijke gedeelte staat er ook een informele buitenactiviteit op de agenda. De aanhangwagenbranche is sinds de coronapandemie niet samen geweest, daarom is er veel tijd ingeruimd om op informele wijze samen te zijn. U kunt zich aanmelden voor een potje voetgolf. Net als bij golf moet de bal in het doel, alleen niet met een club maar met de voet. Voetgolf is een leuke manier om te ontspannen, bij te praten en tegelijkertijd actief te zijn. N.B. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de schietclinic, deze zit inmiddels vol. Na de groepsactiviteit sluiten we het programma af met een gezamenlijk diner.

Programma

De ledenbijeenkomst van BOVAG Aanhangwagenbedrijven wordt gehouden bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Het bestuur van BOVAG Aanhangwagenbedrijven nodigt u van harte uit om aanwezig en hoopt dat u er tijd voor vrij kunt maken. De branche staat de komende tijd voor een aantal opgaven, daarom is het belangrijk om elkaar weer te zien.

  • 13.30 uur: Inloop en ontvangst
  • 14.00 uur: Aanvang binnenprogramma
  • 16.30 uur: Groepsactiviteit buiten
  • 18.00 uur: Gezamenlijk diner
  • 20.00 uur: Einde
Klik hier om u aan te melden
Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.