Bovag logo
Grote belangstelling voor BOVAG Back on the bike
0%
Terug

Grote belangstelling voor BOVAG Back on the bike

Laatste update 16 februari 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

De grootschalige online consumentencampagne gericht op ‘heropstappende’ motorrijders kent een vliegende start: sinds de start op 1 februari keken bijna 36.000 belangstellenden naar de YouTube-video over BOVAG Back on the bike en landden al ruim 3.000 geïnteresseerden op de bovag.nl-pagina die hen doorverwijst naar een rijschool bij hen in de buurt. Kortom: de vraag is groot, dus zorg dat u op uw website informatie biedt over BOVAG Back on the bike en promoot de cursus op social media. Doet u nog niet mee, meld u dan alsnog aan via rijscholen@bovag.nl.

Voor motorrijders die al een poosje hebben gereden, kan het best spannend zijn om weer op te stappen. Om deze ‘heropstappers’ met vertrouwen op weg te helpen, bieden zo’n 70 BOVAG-rijscholen BOVAG Back on the bike aan: dé opfriscursus voor motorrijders die er weer in willen komen. De komende vijf maanden wordt de cursus volop gepromoot met een campagne.

Populair bij mannen

De promotie vindt plaats rond de MOTORbeurs, op Facebook en het populaire YouTube-kanaal van BOVAG waarvoor met Sebastiaan Bleekemolen een video is opgenomen. Onderzoek liet al eerder zien dat er grote behoefte is aan een opfriscursus. Dat de YouTube-video na twee weken campagne al bijna 36.000 keer is bekeken, bevestigt dat nog eens. De video wordt voor 65,8 procent door mannen bekeken en het meest in de leeftijdscategorie 25-44 jaar. Deze geïnteresseerde heropstappers worden via bovag.nl/backonthebike doorverwezen naar een rijschool in de buurt. Sinds de campagne is deze pagina al meer dan 3.000 keer bezocht!

Informeer uw klanten

Zorg dus dat u als rijschool op uw website informatie biedt over BOVAG Back on the bike en promoot de cursus op social media. Gebruik hiervoor de promotiemiddelen uit de toolkit die u vindt op mijn.bovag.nl/backonthebike. Let op: plan ook tijd in en plaats informatie op uw website, zodat consumenten weten wanneer ze bij u terecht kunnen. Nog niet aangemeld maar wel interesse? Mail dan naar rijscholen@bovag.nl.

Als BOVAG-motorbedrijf kunt u uw rijschool-collega’s helpen door het infomateriaal dat u per post heeft ontvangen aan uw klanten te geven. Wilt u meer folders ontvangen? Vraag deze dan op via gt@bovag.nl.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.