Bovag logo
Coming soon op viaBOVAG.nl: verzekeren & financieren
0%
Terug

Coming soon op viaBOVAG.nl: verzekeren & financieren

Laatste update 03 april 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Autobedrijven kunnen een bijzondere nieuwe functionaliteit op viaBOVAG.nl verwachten! Als bezoekers op viaBOVAG.nl uw advertenties bekijken, kunnen ze binnenkort ook een verzekering of financieringsoplossing via u afsluiten.

Heeft u zelf een financierings- of verzekeringsoplossing? En kan de klant online een kostenberekening doen? Dan kunt u ervoor kiezen dit op te nemen in uw advertentie. De klant kan direct een berekening maken door op een link bij uw advertentie te klikken. Zonder afleiding van andere aanbieders.

Wij helpen uw klant de auto kopen

Heeft u zelf geen financierings- of verzekeringsoplossing? Ook dan wordt de bezoeker op

viaBOVAG.nl

geholpen de auto aan te schaffen of te verzekeren. Wij werken met twee aanbieders. Voor financieringen kunnen zij terecht bij Geld.nl: een vergelijkingswebsite met het meest complete aanbod. Voor verzekeringen werken we met BOVAG Autoverzekeringen. De BOVAG Autoverzekering biedt uitstekende voorwaarden, premie én zorgt voor nog meer binding met het BOVAG-netwerk.

In april of mei kunnen uw klanten kiezen voor verzekeringen en financieringsoplossingen op viaBOVAG.nl. Adverteert u al op viaBOVAG.nl? Dan krijgt u hier binnenkort meer informatie over. Als u meer wil weten over de voorwaarden, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw accountmanager.

We blijven ontwikkelen!

Ook de komende jaren blijven we volop investeren in de ontwikkeling van viaBOVAG.nl. En in grote, landelijke campagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken en leads te genereren voor BOVAG-leden. Want samen maken we een succes van het platform.

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres

adverteerders@viabovag.nl

.

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op

mijn.bovag.nl/viabovag

.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.