Bovag logo
BOVAG verhoogt contributie met 6 procent
0%
Terug

BOVAG verhoogt contributie met 6 procent

Laatste update 01 december 2023Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

De Ledenraad van BOVAG heeft besloten de contributie voor 2024 te verhogen met 6 procent. Vanwege inflatie en gestegen kosten.

Komende tijd ontvangen BOVAG-leden de jaarlijkse contributienota. BOVAG fiets- en gemotoriseerde tweewieler-leden ontvangen hun contributienota medio april. Voor 2024 valt deze 6 procent hoger uit. Die verhoging is opgebouwd uit enerzijds de 4 procent inflatie die over heel 2023 verwacht wordt en anderzijds is een verhoging van 2 procent extra doorgevoerd om de fors stijgende kosten te kunnen dekken.

Voor 2023 jaar werd slechts de helft van de jaarinflatie in de contributie doorberekend. De inflatie over 2022 kwam namelijk zeer hoog uit, en daarom besloot de Ledenraad van BOVAG om de leden tegemoet te komen met een stijging van 4,7 in plaats van 10 procent.

Aangezien de kosten dit jaar zijn blijven stijgen, ziet de BOVAG Ledenraad zich genoodzaakt om voor komend jaar iets boven inflatie te verhogen om het verlangde niveau van dienstverlening van BOVAG op peil te kunnen houden.

Over de meerwaarde van het BOVAG-lidmaatschap krijgt elk BOVAG-lid komende week uitgebreide, gerichte informatie toegestuurd, overzichtelijk weergegeven in de ‘BOVAG-menukaart’:

mijn.bovag.nl/menukaarten

.

Een greep uit de zaken die we in 2023 voor u hebben gerealiseerd:

Afgelopen jaar adviseerden de

BOVAG-adviseurs

ruim 3500 aangesloten ondernemers over de beschikbare producten en diensten van BOVAG. Daarnaast beantwoordde BOVAG Ledenadvies meer dan 7100 telefoontjes van leden over uiteenlopende onderwerpen.

  • We zetten regeldruk en financieringsmogelijkheden voor ondernemers in de mobiliteit op de agenda in Den Haag. En BOVAG startte de zomercampagne Veilig op vakantie onder Nederlandse consumenten.
  • BOVAG ontwikkelde een handige kostprijsberekeningstool. Met deze tool kunt u een onderbouwd uurtarief vaststellen én heeft u handvatten voor strategische keuzes.
  • We introduceerden de Verzuimnavigator: een handige site waar u toegang hebt tot alle informatie, diensten en producten die met verzuim en verzuimpreventie te maken hebben.
  • BOVAG organiseerde het afgelopen jaar 87 evenementen en bijeenkomsten, van een kennissessie over agentuur tot een cao-bijeenkomst, van een jaarcongres tot een dag voor rijinstructeurs. Dé manier om uw kennis bij te schaven of bij te praten met collega-ondernemers of experts van BOVAG.

Bekijk de contributie voor 2024:

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.