Bovag logo
Bekijk de 25 veelgestelde vragen over keuren met Amtek
0%
Terug

Bekijk de 25 veelgestelde vragen over keuren met Amtek

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Wat moet ik doen om over te stappen op keuren met Amtek? Voor welke keuringsproducten kan ik de Amtek-app gebruiken? Welke diploma’s hebben mijn keurmeesters nodig? Hoe bereid ik me voor op een keuringsbegeleiding? Wat zijn de kosten? BOVAG heeft de antwoorden op veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Al meer dan de helft van de aanhangwagen- en kampeerbedrijven overgestapt op de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Als jouw bedrijf nog niet zover is, is het aan te raden om snel te beginnen. Anders kun je aan het eind van het jaar de BOVAG Onderhoudsbeurt niet meer uitvoeren. Wat je moet doen voor een vlotte overstap, vind je uitgelegd op

mijn.bovag.nl/keurenmetamtek

. In dit dossier vind je ook 25 veelgestelde vragen, zowel voor wie de overstap nog moet maken als wie al met de Amtek-app werkt.

Ga direct naar de FAQ's

Leden-bezoeken-ledendag op 23 mei in Utrecht

BOVAG heeft inmiddels al dertien leden-bezoeken-ledendagen georganiseerd bij aanhangwagenbedrijven die al keuren met Amtek. Daar konden ondernemers en hun keurmeesters met eigen ogen kunnen zien hoe de nieuwe keuringsmethode werkt en wat je moet doen om snel over te stappen. Wil je alsnog zo’n dag bijwonen? Dan heb je nog de kans om op donderdag 23 mei aan de schuiven bij Ko van den Berg Aanhangwagencentrum in Utrecht. Deze bijeenkomst start om 15.45 met koffie en wat lekkers. Van 16.00 tot 17.30 uur hoor je alles over keuren met Amtek, waarna we gezamenlijk afsluiten met een buffet. Meld je snel aan via de onderstaande button.

Meld je aan voor de leden-bezoeken-ledendag

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij de overstap? Schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar

caravancamper@bovag.nl

of

aanhangwagen@bovag.nl

.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.