Doe jij al mee met de BOVAG Nationale Autowasdag 2024?

Laatste update 14 mei 2024 Leestijd: 2 min

Heb jij je al opgegeven voor de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni? Geef je vandaag nog op! Al meer dan tachtig autowas- en poetsbedrijven hebben zich inmiddels aangemeld. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe hoger de opbrengst voor Stichting ALS Nederland, het goede doel van dit jaar.

Het goede doel: Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Dit is een meedogenloze zenuw- en spierziekte. Eén voor één vallen je spieren uit; uiteindelijk ook je ademhalingsspieren. De meeste mensen overlijden gemiddeld binnen drie tot vijf jaar na het krijgen van de eerste symptomen van ALS. In Nederland krijgen zo'n 500 mensen per jaar deze genadeloze ziekte. Helaas is er nog geen medicijn om ALS te genezen. Daarom is wetenschappelijk onderzoek zo belangrijk. Ook financiert de stichting (onderzoeks)projecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor mensen met ALS en hun naasten. Daarvoor is veel geld nodig. Door mee te doen aan de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni kun je een hele belangrijke duit in het zakje doen van Stichting ALS Nederland. Doe mee en geef je vandaag nog op via onderstaande inschrijfbutton.

Schrijf je in voor de Nationale Autowasdag

BOVAG-campagne 

Uiteraard zorgt BOVAG voor landelijke aandacht van de BOVAG Nationale Autowasdag in de (sociale) media. Ook zorgen we voor gratis promotiemateriaal, zodat je aan klanten kunt laten zien dat jouw bedrijf wast of poetst voor Stichting ALS Nederland op zaterdag 29 juni. Zo ontvang je een spandoek dat je kunt ophangen (wel even opgeven bij je aanmelding) en kun je gebruik maken van (social media) banners, persberichten en posters uit de gratis toolkit. Deze staat begin juni online. Houd mijn.bovag.nl/autowasdag in de gaten voor actuele informatie. 

Aanmelden voor Nationale Autowasdag 2024

Jij doet toch ook mee? We kijken uit naar je inschrijving. Schrijf je vandaag nog in via de aanmeldbutton. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring