WinterWasWeken: winnaars tweede week bekend

Laatste update 19 januari 2024 Leestijd: 2 min

BOB Autowas Rotterdam Charlois is de tweede weekwinnaar van de bedrijvencompetitie van de WinterWasWeken. Bij deze autowasstraat verzilverden naar verhouding de meeste klanten hun kanskaart in de tweede week van de actie. Daarnaast viel er een consumentenprijs bij Carwash Uden. Deze hele maand maken consumenten die hun auto laten wassen of poetsen bij een deelnemend BOVAG-bedrijf kans op mooie prijzen. 

Onder autowas- en poetsbedrijven is er een bedrijvencompetitie: zij strijden met elkaar voor de weekprijs. Wie verhoudingsgewijs de meeste deelnemers genereert, wint een taart voor het hele team. De vestiging die aan het eind van de WinterWasWeken de hoogste score heeft, wint een personeelsuitje voor het hele team. Carwash A2 in Zaltbommel won de eerste week een taart, opgevolgd door BOB Autowas Rotterdam Charlois in de tweede week. Doe je mee met de WinterWasWeken? Volg dan de tussenstand van de competitie via winterwasweken.nl/partners. Meer kanskaarten uitdelen, is meer kans op een prijs!

Consumentenprijzen

BOVAG organiseert in jaarlijks in januari de WinterWasWeken om consumenten duidelijk te maken dat autowassen en poetsen in de winter niet alleen leuk maar ook noodzakelijk is. Elke klant die bij een deelnemend BOVAG-bedrijf zijn of haar auto laat wassen of poetsen, krijgt een kanskaart uitgereikt met een unieke code. Door deze te verzilveren op de speciale actiesite, maakt de klant kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een cheque van € 10.000 voor een auto naar keuze, in te wisselen bij een BOVAG-autobedrijf. De consumentenprijs in de tweede week: 
  •  Winnaar van een weekend Summio Parcs is gevallen bij Carwash Uden in Uden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring