WinterWasWeken: Carwash A2 in Zaltbommel eerste weekwinnaar in bedrijvencompetitie

Laatste update 12 januari 2024 Leestijd: 2 min

Bij Carwash A2 in Zaltbommel werden in de eerste week van de WinterWasWeken procentueel de meeste kanskaarten verzilverd door klanten. Zij zijn daarmee de eerste weekwinnaar van de actie. Tijdens de WinterWasWeken in januari maken consumenten die hun auto laten wassen of poetsen bij een BOVAG-bedrijf kans op mooie prijzen. Daarnaast strijden autowas- en poetsbedrijven onderling voor de weekprijs. Wie naar verhouding de meeste deelnemers genereert, wint een taart voor het hele team. De vestiging die aan het eind van de actie de hoogste score heeft, wint een personeelsuitje voor het hele team. 

Doe je mee met de WinterWasWeken? Dan kun je de tussenstand van de bedrijvencompetitie volgen via winterwasweken.nl/partners. Meer kanskaarten uitdelen, is meer kans op een prijs! 

Over de WinterWasWeken

Om consumenten duidelijk te maken dat autowassen en poetsen in de winter niet alleen leuk maar ook noodzakelijk is, organiseert BOVAG in januari weer de WinterWasWeken. Elke klant die bij een deelnemend BOVAG-bedrijf zijn of haar auto laat wassen of poetsen, krijgt een kanskaart uitgereikt met een unieke code. Door deze te verzilveren op de speciale actiesite, maakt de klant kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een cheque van € 10.000 voor een auto naar keuze, in te wisselen bij een BOVAG-autobedrijf. 

Er zijn inmiddels twee weekprijzen gewonnen door consumenten: 
  • De eerste weekwinnaar van een weekend Summio Parcs is gevallen bij Carwash Autowest in Den Haag. 
  • Eerste weekwinnaar van een tweedaags Wellness Arrangement bij Fletcher Hotels is gevallen bij BOB Autowas in Zaandam.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring