Wat is de impact van artificial intelligence op fietsbranche? Ben van der Burg vertelt het op 26 februari

Laatste update 02 februari 2024 Leestijd: 3 min

Ben van der Burg spreekt op de BOVAG-bijeenkomst voor de fietsbranche op maandag 26 februari over hoe kunstmatige intelligentie en technologische ontwikkelingen onze levens gaan veranderen. En wat dit kan betekenen voor het fietsbedrijf. BOVAG organiseert deze bijeenkomst op de tweede beursdag van het B2B Festival in de Brabanthallen. Alle fietsondernemers en relaties zijn van harte welkom om erbij te zijn. 

Ben van der Burg is bekend als oud-schaatser, ondernemer, IT-specialist, auteur, podcast- en radiomaker. Ook zit hij regelmatig aan tafel bij het tv-programma Vandaag Inside. Ben weet alles over technologische ontwikkelingen en kunstmatige intelligentie, en wat de maatschappelijke impact ervan is. Ben deelt op 26 februari interessante weetjes, laat zien welke kansen technologie gaat bieden de komende jaren en hoe dit de fietsbranche mogelijk gaat veranderen. Bekijk hieronder de persoonlijke boodschap die Ben van der Burg voor jou heeft: 

Ook op het programma

Op zondag 25 en maandag 26 februari wordt het B2B Festival voor de tweede keer gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Omdat de beurs vorig jaar veel fietsondernemers trok, organiseert BOVAG op maandag 26 februari een bijeenkomst op dezelfde locatie (in de Hertogzaal). Je kunt vanaf 16.00 uur een compact en boeiend programma verwachten met diverse sprekers. BOVAG zorgt voor een hapje en drankje en er is uiteraard tijd ingeruimd om collega’s en relaties te spreken. Naast spreker Ben van der Burg staat op het programma:
  • Gesprek met Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, over de regeldruk voor ondernemers. 
  • Presentatie van de uitkomsten van het nieuwste Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI), waarbij we met de top drie in gesprek gaan over de relatie tussen dealer en importeur. 
  • Update van de belangrijke dossiers en projecten, waar BOVAG mee bezig is voor de fietsbranche.  
Meld je direct aan

Meer over het programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring