BOVAG-bijeenkomst voor de fietsbranche

Terug

BOVAG organiseert een bijeenkomst voor de fietsbranche. Dit event houden we op maandag 26 februari 2024 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, aansluitend op de laatste dag van het B2B Festival dat op dezelfde locatie gehouden wordt. Fietsondernemers en relaties zijn welkom bij dit programma. 

Op 25 en 26 februari 2024 wordt de tweede editie van het B2B Festival gehouden in de Brabanthallen. Het BOVAG-programma is aansluitend op de tweede beursdag en vindt plaats in de Hertogzaal. Het gaat om een compact, informeel en boeiend programma met diverse sprekers. Tussendoor serveren we een hapje en drankje en is er volop gelegenheid om collega’s en relaties uitgebreid te spreken. De perfecte afsluiter van een beursdag en de hele branche is uitgenodigd!

Op het programma

 • Jacco Vonhof: "In Den Haag maken ze simpele dingen onnodig ingewikkeld en daar hebben ondernemers last van." Met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, praten we onder meer over regeldruk voor ondernemers. Naast gepassioneerd belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf runt Jacco een succesvol glazenwassersbedrijf. Met beide benen op de grond stelt hij bijna wekelijks in nieuwsprogramma’s en aan talkshowtafels overheidsbeleid aan de kaak en komt hij ook op voor jouw belang. Welke tips heeft hij voor de fietsbranche? Vraag het ‘m zelf!
 • RODI: met de top 3 van RODI 2023 gaan we in gesprek over de relatie tussen dealers en importeurs. We presenteren kort de uitkomsten en zoomen in op de meest opvallende feiten. Weten hoe jouw fabrikant gescoord heeft? Wees erbij, je ontvangt dan een gedrukte versie van het rapport. 
 • Branchezaken: er is veel aan de hand in de branche. Wat doet BOVAG daaraan? We zoomen kort in op een aantal belangrijke dossiers en projecten. 
 • Ben van der Burg (key-note): hoe groot is de kans dat Artificial Intelligence (AI) onze levens drastisch gaat veranderen? We vragen het Ben van der Burg. Ben is naast oud-schaatser ondernemer, IT-specialist, auteur, podcast- en radiomaker én regelmatig te gast bij tv-programma Vandaag Inside. Hij weet namelijk alles van technologische ontwikkelingen en kunstmatige intelligentie, en wat de maatschappelijke impact ervan is. Hij deelt interessante weetjes en maakt met ons een doorkijkje naar de toekomst. 

Tijden 

 • 15.30 uur: Inloop en ontvangst
 • 16.00 uur: Aanvang programma
 • 18.00 uur: Afsluiting en netwerken
 • 19.00 uur: Einde programma

Aanmelden

Gebruik de link hieronder om je aan te melden. Vragen? Bel ons dan. Dat kan via BOVAG Ledenadvies op (030) 659 53 00. Mailen kan ook naar events@bovag.nl

Aanmelden  

Op een rijtje:

 • Locatie: Hertogzaal Brabanthallen 
  Diezekade 1
  5222 AK 's-Hertogenbosch
 • Datum: 26 februari 2024
  Van 15:30 - 19:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring