Energiesystemen en Revisie: nog enkele plekken beschikbaar bij training Elektrosystemen en Elektrotechniek mobiele werktuigen 

Laatste update 11 januari 2024 Leestijd: 3 min

BOVAG biedt samen met Aeres Tech dit jaar weer diverse trainingen aan, die jouw medewerker helpen om bij te blijven met technische ontwikkelingen. Bij de tweedaagse trainingen Elektrosystemen N3 (start: 29 februari) en Elektrotechniek mobiele werktuigen NEN 9140 (start: 7 februari en 13 maart) zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deze vinden plaats op de locatie van Aeres Tech in Ede. Heb je interesse? Meld jezelf of je medewerker dan snel aan! 

De trainingen die BOVAG in samenwerking met Aeres Tech geeft sluiten aan op de werkzaamheden van revisie- en energieystemenbranche, maar zijn er niet specifiek op gericht. Denk aan onderwerpen als elektrisch meten en canbus-systemen, commonrail-systemen en aftertreatment-systemen. Met de praktijkgerichte trainingen en verdiepende masterclasses wil BOVAG jou als ondernemer ondersteunen om jouw medewerkers uit te dagen, zich verder te ontwikkelen én breed inzetbaar te maken. Het aanbieden van trainingen helpt bovendien om personeel te binden en te boeien in jouw bedrijf en de branche. Lees hier meer op mijn.bovag.nl/levenlangleren.

Elektrosystemen N3: start op 29 februari 2024

Na het volgen van deze tweedaagse training weet je alles over elektrische systemen in mobiele werktuigen. Deze praktijktraining gaat verder dan de basis, het betekent dat je meer met diagnose-apparatuur leert werken en straks het onderhoud aan de elektrische installatie zelfstandig kunt uitvoeren. De techniek staat nooit stil, zeker niet op het gebied van elektro; deze training helpt je om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Daarbij doe je veel praktijkkennis op. De training is geschikt voor technici in mobiele techniek die dagelijks te maken hebben met elektrische systemen in mobiele werktuigen. Deze tweedaagse training vindt plaats op 29 februari en 1 maart, van 8.30 tot 16.30 uur. 

Meer informatie en aanmelden

Elektrotechniek mobiele werktuigen NEN 9140 (VP/WV): start op 7 februari en 13 maart 2024

Op het gebied van elektrische veiligheid stelt de Arbowet eisen om werknemers in het bedrijfsleven zo veilig en gezond mogelijk te laten werken en ze te beschermen tegen mogelijke elektrotechnische gevaren zoals elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar. In deze tweedaagse training voor gevorderden leer je de veiligheid op een werkplek te beoordelen en veilig te werken, HV-systemen spanningsvrij te maken en voorbereidingen te treffen voor de NEN9140 VOP-monteurs met betrekking tot HV-installaties op mobiele e-werktuigen/e-voertuigen. Tevens leer je diagnose te stellen. De NEN9140 VOP wordt tijdens de eerste lesdag behandeld. Deze tweedaagse training vindt plaats op 7/14 februari en 13/20 maart van 8.30 tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een theorie-examen. 

Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring