Trainingen Energiesystemen en Revisie: leven lang leren

Laatste update 19 april 2023 Leestijd: 0 min

Bijblijven in een tijd waar de technische ontwikkelingen ons razendsnel om de oren vliegen is nog niet zo simpel! Daar heeft BOVAG Energiesystemen en Revisie iets op gevonden. In april 2023 is er gestart met een samenwerking met trainingspartner Aeres Tech. Samen willen we zorgen voor een ‘Leven lang leren’ in de branche. 

Want naast de snelle technische ontwikkelingen is personeel binden en boeien is in alle branches een thema. Door het personeel uitdaging te bieden en door trainingen hun kennis laat verbreden kunt u wellicht het personeel langer vasthouden en is de werknemer breder inzetbaar. Een typische win-winsituatie!

12 trainingen

Komend jaar wordt er door Aeres Tech gestart met twaalf trainingen die niet specifiek gericht zijn op de branche maar wel op aansluiten op de werkzaamheden. Denk aan elektrisch meten en canbus-systemen, commonrail-systemen en aftertreatment-systemen. Afhankelijk van de vraag naar de verschillende trainingen, worden er op basis van de wensen en behoeften vanuit de branche voor 2024 nieuwe trainingen ontwikkeld.
 
Bekijk hier het trainingsaanbod

AeresTech

Aeres Tech is een trainingspartner/opleider die met name actief is in de landbouwmechanisatiebranche. Ze verzorgen onder andere fabriekstrainingen van merken als New Holland en Fendt op het gebied van landbouwwerktuigen. Kortom er is veel inhoudelijke- maar ook actuele kennis beschikbaar.

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring