Hoe scoort jouw fabrikant in RODI? Je hoort het als eerste op maandag 26 februari

Laatste update 13 februari 2024 Leestijd: 3 min

BOVAG presenteert op de bijeenkomst voor de fietsbranche de resultaten van het nieuwste Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI). Je krijgt de primeur; je hoort hier als eerste de uitkomsten van het onderzoek. Ook gaan we in gesprek met de top drie fabrikanten over samenwerking. De BOVAG-bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 februari, aan het eind van het B2B Festival in de Brabanthallen. Er is een compact en boeiend programma met diverse sprekers én veel tijd om bij te praten met branchegenoten, onder het genot van een hapje en drankje. De perfecte afsluiter van de beurs voor de gehele fietsbranche. Meld je snel aan!

Op zondag 25 en maandag 26 februari 2024 wordt de tweede editie van het B2B Festival gehouden in de Brabanthallen (’s-Hertogenbosch). Het BOVAG-programma is aansluitend op de tweede beursdag en vindt plaats in de Hertogzaal. 

Wat staat er op het programma?

  • RODI: korte presentatie van de uitkomsten en opvallendste feiten. Met de top 3 van RODI 2023 gaan we in gesprek over de relatie tussen dealers en importeurs. Je hoort als eerste hoe jouw fabrikant gescoord heeft en ontvangt de gedrukte versie van het rapport. 
  • Jacco Vonhof: met de voorzitter van MKB-Nederland en eigenaar van een succesvol glazenwassersbedrijf praten we onder meer over het overheidsbeleid en regeldruk voor ondernemers. 
  • Branchezaken: BOVAG deelt wat er speelt in de branche en met welke belangrijke dossiers en projecten we daarop inspelen. 
  • Ben van der Burg: deze oud-schaatser, ondernemer, IT-specialist, auteur, podcast- en radiomaker spreekt over Artificial Intelligence (AI) en hoe dat onze levens en de fietsbranche kan gaan veranderen. 

Tijden 

  • 15.30 uur: Inloop en ontvangst
  • 16.00 uur: Aanvang programma
  • 18.00 uur: Afsluiting en netwerken
  • 19.00 uur: Einde programma 
Meer informatie en aanmelden

Kom langs! 

Ben je op het B2B Festival? Dan ben je beide beursdagen welkom op het BOVAG/ENRA-ondernemersplein, waar je een kopje koffie kunt drinken met branchemanager Maarten Mastop, een van de BOVAG-adviseurs of natuurlijk met branchegenoten. Ook kun je bij de BOVAG-stand meedoen met de challenge trap-je-sapje. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring