Laatste leden-bezoeken-ledendag over keuren met Amtek op 23 mei: meld je snel aan

Laatste update 23 april 2024 Leestijd: 2 min

Hoe stap je over op de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt? Kom een kijkje nemen op donderdag 23 mei bij Ko van den Berg Aanhangers in Utrecht. Dit bedrijf keurt al een tijdje met Amtek. In de werkplaats kun je, samen met je keurmeester(s), met eigen ogen zien hoe de methode in zijn werk gaat en al je vragen stellen. Dit is voorlopig de laatste leden-bezoeken-ledendag die BOVAG organiseert, dus meld je zo snel mogelijk aan als je erbij wilt zijn. Zowel aanhangwagen- als kampeerbedrijven zijn van harte welkom.

BOVAG gaat eind dit jaar over op een nieuwe keuringsmethode. De BOVAG Onderhoudsbeurt blijft hetzelfde, maar we gaan keuren met de Amtek-app en stoppen met de steekproeven en de digitale onderhoudsformulieren. Meer dan de helft van de aanhangwagen- en kampeerbedrijven is inmiddels al over op de nieuwe methode. Heb je de overstap nog niet gemaakt? Begin dan snel, anders kun je aan het eind van het jaar geen BOVAG Onderhoudsbeurten meer uitvoeren. Op de leden-bezoeken-ledendag helpen we je op weg. 

Programma leden-bezoeken-ledendag op 23 mei

  • 15.45 uur: Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 16.00 uur: Aanvang en welkom 
  • 16.30 uur: Uitleg nieuwe methode en demonstratie in de werkplaats 
  • 17.30 uur: Gezamenlijke afsluiting en buffet 
  • 18.30 uur: Einde programma 
Locatie: Ko van den Berg Aanhangwagens, Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht

Meld je aan voor deze bijeenkomst

Meer over keuren met Amtek

Heb je al een leden-bezoeken-ledendag bezocht, en wil je nu aan de slag met de overstap? Of wil je overstappen op de nieuwe methode zonder dat je een leden-bezoeken-ledendag hebt bijgewoond? Op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief antwoorden op veelgestelde vragen. Als je hulp kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar caravancamper@bovag.nl of aanhangwagen@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring