Succesvolle eerste regiobijeenkomst voor fietsbedrijven in Zandvoort; meld u aan voor de zes komende avonden

Laatste update 22 september 2023 Leestijd: 3 min

Woensdag 20 september kwamen de fietsondernemers uit de regio Zuid-Holland bij elkaar tijdens de regiobijeenkomst in Zandvoort. Deze eerste regiobijeenkomst van BOVAG Fietsbedrijven dit najaar stond in het teken van de netwerkstudie. BOVAG praatte tijdens deze avond met fietsretailers door over wat er de komende vijf jaar op ze afkomt, naar aanleiding van de netwerkstudie die BOVAG dit voorjaar heeft gepubliceerd. Er volgen dit jaar nog zes bijeenkomsten voor fietsbedrijven, verspreid over het land. Dit zijn kleinschalige avondbijeenkomsten waarin we doorpraten over ontwikkelingen in de branche, welke keuzes u heeft en wat u nodig heeft van BOVAG. De bijeenkomsten beginnen al vol te raken. Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan voor de avond in Zwolle, Roden, Dordrecht, Weert, Duiven of Enschede. 

Uit de netwerkstudie blijkt dat de fietsmarkt de komende jaren blijft doorgroeien op het gebied van zowel verkoop als service en onderhoud. Maar door toenemende concurrentie komt er steeds meer druk op fietsbedrijven. Fietsbedrijven staan daarom voor belangrijke keuzes. BOVAG helpt u hier uiteraard bij. Daarom gaan we met u in gesprek tijdens de regiobijeenkomsten, om te horen wat u uit het onderzoek meeneemt, wat er in uw bedrijf speelt en waar BOVAG u bij kan ondersteunen. Kom dus naar een van de zes avonden dit najaar! Meer informatie over het onderzoek vindt u op mijn.bovag.nl/netwerkstudiefiets.  

BOVAG organiseerde voor de zomer al een serie regiobijeenkomsten, die door de ondernemers als positief en inspirerend werden beoordeeld. Daarover leest u meer in dit bericht:

Data en locaties

Er is elke avond plaats voor maximaal vijftien personen. Meld u dus snel aan, want vol is vol! 
  • Woensdag 27 september: Van der Valk Hotel, Zwolle
  • Woensdag 4 oktober: Velodroom (bij ondernemer Alex Kapma), Roden
  • Woensdag 11 oktober: Meeting House, Dordrecht
  • Woensdag 25 oktober: Fletcher Hotel, Weert
  • Woensdag 1 november: Van der Valk Hotel, Duiven
  • Woensdag 15 november: Bike Totaal Landewé (bij ondernemer Wim Landewé), Enschede

Programma

  • 18.30 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes 
  • 19.00 uur: Aanvang programma 
  • 21.00 uur: Afsluiting en borrel (met bitterballen)
Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring