Drukbezochte eerste Leden-bezoeken-ledendag in Almere; meld u aan voor de vier komende bijeenkomsten

Laatste update 15 september 2023 Leestijd: 3 min

Zo'n dertig ondernemers en keurmeesters kwamen donderdag 14 september naar de eerste Leden-bezoeken-ledendag bij Cannenburg Caravans en Campers in Almere, die in het teken stond van keuren met Amtek. Om aanhangwagen- en kampeerbedrijven te helpen bij hun overstap op de nieuwe keuringsmethode, organiseert BOVAG dit najaar in totaal vijf Leden-bezoeken-ledendagen. Dit zijn kleinschalige, regionale bijeenkomsten bij een collega-bedrijf in de werkplaats, waar u en uw keurmeester(s) met eigen ogen kunnen zien hoe de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt werkt. De Leden-bezoeken-dagen beginnen al vol te raken. Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan voor een van de komende data: 12 oktober (Hulten), 26 oktober (Sint-Oedenrode), 2 november (Assen) of 16 november (Oud Gastel).   

Data en locaties

Eind volgend jaar stopt BOVAG met de periodieke steekproeven en digitale formulieren van de BOVAG Onderhoudsbeurt. Alle bij BOVAG aangesloten aanhangwagen- en kampeerbedrijven moeten voor die tijd overstappen op een nieuwe keuringsmethode, waarbij wordt gewerkt met de Amtek-app en keuringsbegeleiding. Tijdens de Leden-bezoeken-ledendagen krijgt u alles te horen over de mogelijkheden van Amtek en wat u moet doen voor een soepele overstap. Ook hoort u de ervaringen van een collega die al met Amtek werkt. De bijeenkomsten zijn gemixt, dus voor aanhangwagenbedrijven en kampeerbedrijven samen. U en uw keurmeester(s) zijn van harte welkom om aan te schuiven op een van de volgende data: 
  • Donderdag 12 oktober: Linberg Caravans in Hulten
  • Donderdag 26 oktober: Van Uden Caravans in Sint-Oedenrode
  • Donderdag 2 november: Bouwman Aanhangwagens in Assen
  • Donderdag 16 november: Mobiledrôme/De Vossenhoek in Oud Gastel

Programma 

  • 15.45 uur: Inloop en ontvangst
  • 16.00 uur: Programma: uitleg nieuwe methode en live demonstratie in de werkplaats 
  • 17.30 uur: Diner
  • 18.30 uur: Einde programma
Aanmelden

Meer informatie

Heeft u al een Leden-bezoeken-ledendag gevolgd in het voorjaar, en gaat u nu aan de slag met de overstap? Of wilt u overstappen op de nieuwe methode zonder dat u een Leden-bezoeken-ledendag heeft bezocht? Op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek vindt u alle informatie die u nodig heeft. Als u hulp kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar caravancamper@bovag.nl of aanhangwagen@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring