Bied BOVAG Fietsaccurevisie aan en ontvang een vergoeding per gereviseerde accu

Laatste update 23 oktober 2023 Leestijd: 3 min

BOVAG Fietsaccurevisie aanbieden aan uw klanten, hoeft u weinig tijd te kosten. Uw klant kan namelijk ook zelf zijn fietsaccu opsturen in plaats van dat uw bedrijf dat doet. Uw klant krijgt 24 maanden garantie op zijn gereviseerde accu, € 10,- korting en heeft gratis verzending. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van € 10,- per accu. Een mooie manier om uw klanten te bedienen!

Voordelen van BOVAG Fietsaccurevisie 

De actieradius van een fietsaccu loopt na vier tot zes jaar sterk terug. Vaak wordt er dan een nieuwe fiets of een nieuwe accu aangeschaft. Fietsaccurevisie kan dan een aantrekkelijk alternatief zijn. Daarbij wordt de levensduur verlengd, de capaciteit eventueel verhoogd en verschillende onderdelen worden hergebruikt zodat het milieu minder zwaar belast wordt. Meer voordelen van BOVAG Fietsaccurevisie:
  • 24 maanden garantie: vergelijkbaar met garantievoorwaarden van een nieuwe accu.
  • Geschikt voor oude accumodellen: oude accumodellen zijn vaak niet of lastig verkrijgbaar. Door de accu te laten reviseren krijgt de fiets nog een tweede leven en hoeft er geen nieuwe e-bike gekocht te worden.
  • Duidelijke tarieven: vooraf is duidelijk wat de kosten zijn voor de te reviseren accu. Deze prijzen zijn vast, zo komt u niet voor verrassingen te staan. 
  • Testrapport: na revisie wordt de accu uitvoerig getest op capaciteit en veiligheid. Strenge eindtest om de capaciteit en veiligheid van de accu te testen. De accu wordt met testrapport teruggestuurd.
  • Tweedehands e-bikes aantrekkelijker: verkoop tweedehands e-bikes met een volledige accugarantie.
Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/fietsaccurevisie.  

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan op bovagfietsaccurevisie.nl, zet een vinkje bij 'ik bevestig mijn deelname aan het partnerprogramma en ontvang binnen enkele weken een startpakket met unieke dealercodes' en vul uw bankrekeningnummer in. Daarop ontvangt u namelijk de vergoeding per accu. Heeft u al een account? Zet dan in uw accountgegevens een vinkje en vul uw bankrekeningnummer in. 
  2. U ontvangt binnen vier weken een voucherpakket met een baliestandaard. Hierop staat een code vermeld, die is gekoppeld aan uw bedrijfsnaam en die de klant moet invullen bij de bestelling. 
  3. Uw klant doet de bestelling via fietsaccu-revisie.nl/bovag en vult daarbij de vouchercode in. Met de vouchercode ontvangt uw klant € 10,- korting en gratis verzending. U krijgt per accu een vergoeding van € 10,-. 
  4. Het tegoed op uw account wordt één keer per kwartaal uitbetaald op het opgegeven bankrekeningnummer. U ontvangt een creditfactuur voor uw eigen administratie.
Het is uiteraard ook nog steeds mogelijk dat u de fietsaccu voor uw klant opstuurt, of dat u zelf accu’s laat reviseren voor uw tweedehands e-bikes. Hoe u dit regelt, leest u op mijn.bovag.nl/fietsaccurevisie.  

Ga nu aan de slag met BOVAG Fietsaccurevisie

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring