Leden-bezoeken-ledendag: kom bij een collega-bedrijf in Assen, Sint-Oedenrode of Oud Gastel kijken hoe keuren met Amtek werkt

Laatste update 04 oktober 2023 Leestijd: 3 min

Om aanhangwagen- en kampeerbedrijven te helpen bij hun overstap op de nieuwe keuringsmethode, organiseert BOVAG dit najaar nog drie Leden-bezoeken-ledendagen. Deze kleinschalige, regionale bijeenkomsten worden gehouden bij een BOVAG-bedrijf in de werkplaats. Daar kunnen u en uw keurmeester(s) met eigen ogen zien hoe de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt werkt. Wilt u aansluiten bij een van de Leden-bezoeken-ledendagen? Meld u dan vandaag nog aan voor de bijeenkomst op 26 oktober (Sint-Oedenrode), 2 november (Assen) of 16 november (Oud Gastel).   

Eind volgend jaar stopt BOVAG met de periodieke steekproeven en digitale formulieren van de BOVAG Onderhoudsbeurt. Alle bij BOVAG aangesloten aanhangwagen- en kampeerbedrijven moeten voor die tijd overstappen op een nieuwe keuringsmethode, waarbij wordt gewerkt met de Amtek-app en keuringsbegeleiding. Tijdens de Leden-bezoeken-ledendagen krijgt u alles te horen over de mogelijkheden van Amtek en wat u moet doen voor een soepele overstap. Ook hoort u de ervaringen van een collega die al met Amtek werkt. De bijeenkomsten zijn gemixt, dus voor aanhangwagenbedrijven en kampeerbedrijven samen. 

Nog drie data dit najaar

  • Donderdag 26 oktober: Van Uden Caravans in Sint-Oedenrode 
  • Donderdag 2 november: Bouwman Aanhangwagens in Assen
  • Donderdag 16 november: Mobiledrôme/De Vossenhoek in Oud Gastel
* De Leden-bezoeken-ledendag op donderdag 12 oktober in Hulten kan vanwege omstandigheden helaas niet doorgaan. Leden die zich voor deze datum hebben aangemeld zijn daarvan op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de data in Sint-Oedenrode en Oud Gastel. 

Programma 

  • 15.45 uur: Inloop en ontvangst
  • 16.00 uur: Programma: uitleg nieuwe methode en live demonstratie in de werkplaats 
  • 17.30 uur: Diner
  • 18.30 uur: Einde programma
Aanmelden

Meer informatie

Heeft u al een Leden-bezoeken-ledendag gevolgd en wilt u nu aan de slag gaan met de overstap? Of wilt u overstappen op keuren met Amtek zonder dat u een Leden-bezoeken-ledendag heeft bezocht? Op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek vindt u alle informatie die u nodig heeft. Als u hulp kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar caravancamper@bovag.nl of aanhangwagen@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring