Jaarcongres Kampeerbranche op 27 november in DeFabrique Utrecht

Laatste update 17 oktober 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert weer een congres voor de kampeerbranche. Dit event vindt op 27 november plaats en wordt gehouden in DeFabrique in Utrecht. Het congres staat in het teken van de toekomst van de kampeerbranche. Tijdens een interactief programma werpen ondernemers, stakeholders en experts een blik vooruit. Ook de jaarlijkse ALV is onderdeel van het congresprogramma.  

Als we 2040 als stip op de horizon nemen: hoe wordt er dan gekampeerd? Zijn alle trekauto’s en campers dan elektrisch? Is het personeelstekort dan opgelost? En welk team van medewerkers is dan nodig in een succesvol kampeerbedrijf? We hebben geen glazen bol, maar we kunnen wel kijken naar de ontwikkelingen anno 2023 en experts en branchegenoten om hun mening vragen. En dat is precies wat we gaan doen op 27 november tijdens het Jaarcongres voor de Kampeerbranche dat plaatsvindt in DeFabrique in Utrecht. Het belooft een boeiende en gezellige dag te worden, dus we hopen dat u er ook bij bent. 

Programma

  • 13.30-14.00: Inloop en ontvangst
  • 14.00-15.30: Algemene Ledenvergadering
  • 15.30-16.00: Pauze
  • 16.00-18.00: De toekomst van de kampeerbranche (gezamenlijk)
  • 18.00-20.00: Netwerkdiner 

Over de Algemene Ledenvergadering

We openen het congres met de jaarlijkse algemene ledenvergadering voor leden van BOVAG. Daar behandelen we bestuurszaken en praten ondernemers bij over een aantal grote belangrijke projecten. Ook geven we inzicht in cijfers, kijken we terug op het achterliggende kampeerseizoen en vooruit naar 2024. Op het programma staan ondermeer: opleiding en instroom, de campermarkt, keuren met Amtek en relevante lobbydossiers.

De toekomst van de kampeerbranche

Aansluitend is er een interactief programma met diverse sprekers en gasten, onder leiding van Maarten Bouwhuis. Samen met onze gasten bespreken we de toekomst van de kampeerbranche aan de hand van drie thema's: de impact van elektrificatie, toekomstbestendig personeelsbeleid en veranderend consumentengedrag. 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om u direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring