Jaarcongres Kampeerbranche

Terug

BOVAG en KCI organiseren dit voorjaar gezamenlijk een jaarcongres voor de kampeerbranche. Dit evenement wordt fysiek gehouden op de eerste dag van de lente: 21 maart 2022. Een dag voor en over de branche met een vol inhoudelijk programma. Bent u erbij? Op deze pagina vindt u meer info over het programma en leggen we uit hoe we omgaan met de geldende coronamaatregelen.

Programma

13:30-14:00 uur | Inloop en ontvangst

Vanaf 13:30 uur staat het team van BOVAG klaar om leden en relaties te ontvangen in het BOVAGhuis.  

14:00-15:15 uur | Algemene Ledenvergadering 

We starten om 14:00 uur het programma met de Algemene Ledenvergadering (ALV) van BOVAG. De ALV van BOVAG vindt plaats onder leiding van branchemanager Maarten Mastop. Allereerst zal hij diverse bestuurszaken behandelen; we nemen afscheid van onze voorzitter en twee bestuursleden én er zijn zes benoemingen, waaronder één herbenoeming. Verder blikt Maarten aan de hand van cijfers terug op de achterliggende periode en hij praat u bij over lopende projecten en de agenda voor 2022. 

15:15-15:45 uur | Pauze

Ontvangst KCI-leden in BOVAGhuis. 

15:45-17:00 uur | Gezamenlijk programma 

Maarten Mastop en Hans Louwers nemen op een luchtige en leuke manier het achterliggende jaar met u door. Wat speelde er, wat hebben we met elkaar bereikt? Welke ontwikkelingen zijn ons opgevallen en waar zijn we als branche trots op? Zowel dieptepunten als hoogtepunten zullen de revue passeren. Aansluitend praten BOVAG en KCI u bij over branchebrede zaken. 

17:00-17:15 uur | Pauze

17:15-18:15 uur | Slotspreker Erik Scherder

Hij is de man die Nederland fascineerde met zijn optredens in onder meer De Wereld Draait Door en die wordt gezien als dé deskundige op het gebied van hersenwetenschap. Hij zit regelmatig aan tafel bij talkshows, is auteur van meerdere boeken én initiatiefnemer van de Ommetje-app die in 2020 vanwege corona razend populair werd. We hebben het natuurlijk over Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Erik Scherder is een gewilde preker. Zijn lezingen zijn een unieke ervaring, hij weet élk publiek te boeien. Erik Scherder staat bekend om zijn lezingen over de invloed van muziek en bewegen op de werking van het brein en houdt overal waar hij kan een pleidooi om meer ‘gewoon’ te bewegen. Hij zal ons op 21 maart haarfijn uitleggen wat de impact is van de natuur, vakantie en kamperen op onze brein en onze gezondheid. Een boeiende analyse waar wij als kampeerbranche ongetwijfeld ons voordeel mee kunnen doen! 

18:15-20:30 uur | Afsluiting en diner 

Netwerken en diner in het atrium van het BOVAGhuis.

Corona

Iedereen is weer van harte welkom in het BOVAGhuis. We volgen landelijk beleid voor evenementen en houden ons dus nog aan de basisregels: thuisblijven bij klachten, regelmatig handen wassen, hoesten in de elleboog en goede ventilatie van ruimtes. Bij de organisatie van dit jaarcongres houden we ook zoveel mogelijk rekening met gasten die graag voorzichtig blijven. 

Aanmelden

Wilt u er ook bij zijn? Aanmelden is verplicht. Bij het aanmelden wordt gevraagd naar uw lidmaatschapsnummer. In de uitnodiging die u per mail heeft ontvangen staat een persoonlijke link, waarbij een aantal velden (waaronder het lidmaatschapsnummer) al voor u ingevuld zijn om het aanmelden gemakkelijker voor u te maken. U kunt zich ook aanmelden via onderstaande button.

Meld u hier aan voor het congres

Locatie

Het jaarcongres wordt gehouden in het BOVAGhuis in Bunnik: Adres: Kosterijland 15.

NB: De ALV van KCI vindt om 13:00 uur plaats in het Postillion, op loopafstand van het BOVAGhuis. Na de ALV zullen zij om 15:15 uur aanhaken op het gezamenlijke programma dat in het BOVAGhuis plaatsvindt. KCI-leden ontvangen per e-mail aanvullende informatie over het ALV-programma en het parkeren.

 

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 21 maart 2022
    Van 13:30 - 20:30
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring