Energiesystemen en Revisie: volg dit jaar nog de training Systeem Hydrauliek of Elektrotechniek mobiele werktuigen 

Laatste update 23 oktober 2023 Leestijd: 3 min

BOVAG biedt in samenwerking met Aeres Tech dit jaar nog twee trainingen aan: Systeem Hydrauliek niveau 2 (14/15 november) en Elektrotechniek mobiele werktuigen NEN 9140 (11 december). Deze trainingen helpen de medewerkers in uw bedrijf om bij te blijven met technische ontwikkelingen. Bovendien draagt het volgen van opleidingen bij aan het binden en boeien van personeel in uw bedrijf én de branche. Aeres Tech geeft de trainingen op hun locatie in Ede. 

Aeres Tech geeft diverse trainingen die niet specifiek gericht zijn op de revisie- en energiesystemenbranche, maar die wel op aansluiten op de werkzaamheden. Denk aan elektrisch meten en canbus-systemen, commonrail-systemen en aftertreatment-systemen. De trainingen en verdiepende masterclasses zijn allemaal praktijkgericht. Hiermee wil BOVAG u als ondernemer ondersteunen om uw medewerkers uit te dagen en zich verder te ontwikkelen én breed inzetbaar te maken. Lees meer op mijn.bovag.nl/levenlangleren.

Bekijk hier het gehele trainingsaanbod

14/15 november 8.30 – 16.30 uur Systeem Hydrauliek N2 (tweedaagse training) 

Heeft u te maken met het onderhoud aan hydraulische systemen in mobiele werktuigen? Dan is het belangrijk om de basis van de werking van hydrauliek onder de knie te krijgen. Deze praktische training is erop gericht dat u veilig kunt werken met diverse hydraulische systemen. U krijgt praktische handelingen te zien waarbij wordt uitgelegd hoe verschillende componenten functioneren. Daarnaast leert u begrippen en kunt u vervolgens een aardig mondje meepraten én meewerken als het gaat over hydrauliek. De training Systeem Hydrauliek niveau 2 is vooral geschikt voor iedereen die werkt met mobiele werktuigen waarin hydraulische systemen zijn verwerkt.

Meer informatie en aanmelden

11 december 8.30 – 16.30 uur Elektrotechniek mobiele werktuigen NEN 9140 (VOP) (eendaagse training)

Op het gebied van elektrische veiligheid stelt de Arbowet eisen om werknemers in het bedrijfsleven zo veilig en gezond mogelijk te laten werken en ze te beschermen tegen mogelijke elektrotechnische gevaren zoals elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar. Deze basistraining geeft een volledige instructie om de werkzaamheden op een veilige en correcte manier uit te voeren volgens NEN 9140.

Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring