Volop zichtbaarheid voor viaBOVAG.nl op events!

Laatste update 13 november 2023 Leestijd: 4 min

Om met het platform viaBOVAG.nl te blijven groeien willen we continu zichtbaar zijn. En daar zorgen we niet alleen online voor. Ook op evenementen laten we ons gezicht zien. Afgelopen maand was viaBOVAG.nl bijvoorbeeld te vinden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs én op BOVAG Supercharge. In dit artikel blikken we terug op deze events. 

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

De beurs vond plaats van 4 t/m 8 oktober, een jaarlijks hoogtepunt voor kampeerliefhebbers op zoek naar nieuwe kampeerproducten en outdoor beleving. Het binnenterrein van de beurs was BOVAG-terrein; daar konden bezoekers onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur in een caravan of camper rijden. Bovendien was er een gezellige plek in de buitenlucht ingericht waar kampeerders terecht konden met allerlei vragen. Hier waren onder andere Kees en Carla, de keuzecoaches van viaBOVAG.nl te vinden.

Met ruim veertig jaar kampeerervaring zijn Kees en Carla dé experts als het gaat om caravans, campers en vouwwagens. Ze hielpen bezoekers op weg bij hun zoektocht naar de voor hen perfecte caravan, camper of vouwwagen. 

Vertel eens Kees en Carla… 

Veel mensen die viaBOVAG.nl gebruiken om een caravan of camper te zoeken, waren nog niet bekend met de keuzecoaches merken Kees en Carla op. Ze spraken onder andere met een weduwnaar die zijn kampeerpassie weer wilde oppakken met een camper. Op advies van zijn kinderen bezocht hij de beurs. Het reizen met een camper zag hij wel zitten maar hoe vind je een betrouwbare camper die bij je past? “Met behulp van viaBOVAG.nl en onze ervaring konden we hem goed op weg helpen door verschillende opties te tonen”, aldus Kees.

Daarnaast adviseerden Kees en Carla bezoekers die overwogen om een grotere camper met meerdere slaapplaatsen aan te schaffen voor uitstapjes met hun kleinkinderen. "In de praktijk zijn dat meestal kortdurende tripjes waarbij de kids, wanneer ze iets ouder zijn, een eigen tentje ook heel gaaf vinden," legt Carla uit. "Dankzij onze ervaringen met veel verschillende kampeermiddelen is het leuk te ontdekken dat we veel mensen blij maken met ons advies."

BOVAG Supercharge 2023 

Op 3 oktober vond BOVAG Supercharge plaats; het vertrouwde jaarcongres voor onafhankelijke autobedrijven in een nieuw jasje. Geen traditioneel congres, maar in festivalsfeer genieten van inspiratiesessies, demo’s, foodtrucks en leuke activiteiten. 

ViaBOVAG.nl was één van de trotse hoofdpartners van dit evenement. In een presentatie deelden we de laatste ontwikkelingen binnen ons platform, zoals de viaBOVAG.nl Adviestool en leadnurturing. Bij onze stand stond het team van viaBOVAG.nl klaar om adverteerders te helpen en vragen te beantwoorden.

Vertel eens team viaBOVAG.nl…

Het was tof om te zien dat bij onze presentatie over leadnurturing leden en andere geïnteresseerden ons complementeerden over onze aanpak. Ze zaten op het puntje van hun stoel aandachtig te luisteren. ‘’We beschikken over interessante data die we graag delen met onze adverteerders. Hierdoor helpen we BOVAG-leden nog succesvoller te ondernemen’’, vertelt Joost van Drie, Alliantie‑ & Partnermanager bij viaBOVAG.nl. Samen met de viaBOVAG.nl-accountmanagers Mark Droogh en Pim Smith bemande hij de stand van viaBOVAG.nl. 

Ze spraken veel tevreden viaBOVAG.nl-adverteerders. “Als platform staan we voor kwalitatief goede leads en het is mooi om te zien dat adverteerders dat ook zo ervaren”, zegt Mark. Pim voegt daaraan toe: “We zijn met viaBOVAG.nl volop in ontwikkeling om onze adverteerders zo goed mogelijk te ondersteunen. En er komen nog meer nieuwe dingen aan!”

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. 

Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring