Jaarcongres Kampeerbranche: terugblikken, vooruitkijken én branchecollega’s ontmoeten

Laatste update 17 november 2023 Leestijd: 2 min

Maandag 27 november vindt dé afsluiter van het kampeerseizoen plaats: het gezamenlijke Jaarcongres voor de Kampeerbranche van BOVAG en KCI. We starten het congres met een ALV, waarin we aan de hand van cijfers terugkijken op het afgelopen jaar. Het was een druk jaar, met mooie mijlpalen. Tegelijkertijd ondernemen we in uitdagende tijden. We praten u bij over welke belangrijke BOVAG-projecten er het komend jaar op de agenda staan. Het jaarcongres is daarnaast het uitgelezen moment om collega’s uit de branche te spreken. Daar is veel tijd voor ingeruimd tijdens de pauzes en het diner. Het jaarcongres vindt plaats op een bijzondere, industriële locatie: DeFabrique in Utrecht. Bent u er ook bij?

Het Jaarcongres voor de Kampeerbranche start om 14.00 uur met een algemene ledenvergadering voor bij BOVAG aangesloten caravan- en camperbedrijven. Naast dat we terugkijken op het afgelopen kampeerseizoen en ook alvast vooruitblikken naar 2024, staat er op het programma: opleiding en instroom, de campermarkt, keuren met Amtek en relevante lobbydossiers.

Gezamenlijk programma

Na een pauze start om 16.00 uur het gezamenlijke gedeelte van het Jaarcongres voor de Kampeerbranche, waarin Maarten Bouwhuis (bekend van onder andere BNR Radio) in gesprek gaat met BOVAG-ondernemers, stakeholders en experts. Daarin staan drie thema’s centraal: de impact van elektrificatie, duurzaam personeelsbeleid en veranderend consumentengedrag. Het jaarcongres wordt afgesloten met een netwerkdiner, waar u uitgebreid kunt napraten met branchegenoten. Het wordt een dag om niet missen. Meld u snel aan!

Programmatijden

  • 13.30-14.00: Inloop en ontvangst
  • 14.00-15.30: Algemene Ledenvergadering
  • 15.30-16.00: Pauze
  • 16.00-18.00: De toekomst van de kampeerbranche (gezamenlijk)
  • 18.00-20.00: Netwerkdiner
Locatie: DeFabrique in Utrecht

Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring