Hoe krijgt u betrokken medewerkers, die lang bij u blijven werken? Hoor het tijdens de regiobijeenkomsten voor verhuur- en deelautobedrijven

Laatste update 17 november 2023 Leestijd: 2 min

De arbeidsmarkt is krap, ook in de verhuur- en deelautosector. Belangrijk dus om aandacht te besteden aan goed werkgeverschap, zodat uw personeel voor langere tijd met plezier voor uw bedrijf blijft werken. Maar, hoe doet u dat? Op de regiobijeenkomsten van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven geeft een adviseur werkgeverschap van OOMT u praktische tips voor het werven en behouden van personeel. Gisteravond vond de eerste bijeenkomst in Tilburg plaats. Er komen nog twee regiobijeenkomsten aan: op 22 november in het BOVAGhuis in Bunnik en 28 november in Van der Valk Hotel Zwolle. Schuift u ook aan?  

Hanny Hulleman is een van de adviseurs werkgeverschap van OOMT, die op de regiobijeenkomsten spreekt over duurzaam personeelsbeleid: “Als u wilt bouwen aan een succesvol verhuur- of deelautobedrijf, is aantrekkelijk werkgeverschap een belangrijk onderdeel. Betrokken en bevlogen medewerkers zijn hierin namelijk essentieel. Op 22 november geef ik tips over hoe u uw medewerkers bindt en boeit. Op 28 november doet mijn collega René Betsevaar dat. We gaan het hebben over hoe u omgaat met verschillende generaties op de werkvloer, over samenwerken, communicatie en klantgerichtheid door de ogen van de klant. We geven u tijdens de bijeenkomsten de sleutel tot betrokken teams en een bloeiende bedrijfscultuur. Mis het dus niet, en ga van start om een toonaangevende werkgever te worden!”

Elektrificatie

Naast het onderwerp duurzaamheid personeelsbeleid gaan we het ook hebben over elektrificatie. De transitie naar een elektrisch wagenpark gaat namelijk voor veranderingen zorgen in uw businessmodel. Hoe bereidt u zich daarop voor? Welke investeringen en uitdagingen komen er op u af? We lopen dit dossier uitgebreid door op 22 november (Bunnik) en 28 november (Zwolle). 

Programma 

  • 18.15 uur: Ontvangst eters met warm buffet
  • 18.45 uur: Ontvangst niet-eters met koffie/thee
  • 19.00 uur: Aanvang programma
  • 20.45 uur: Afsluiting en borrel
  • 21.30 uur: Einde programma
Meld u direct aan

Meer informatie over de regiobijeenkomsten

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring