Regiobijeenkomsten BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Eindelijk kan het weer: zonder zorgen evenementen organiseren én bezoeken. Helaas is het een hele tijd geleden dat we als branche bijeen waren. Om de schade in te halen, organiseert BOVAG in juni drie regiobijeenkomsten voor verhuur- en deelautobedrijven. Bijeenkomsten in gezellige café-setting, waarbij we het nuttige met het aangename combineren. In een relatief kort inhoudelijk programma informeren wij u graag over een aantal BOVAG-zaken en verder kunt u vooral bijpraten met branchegenoten onder het genot van een koud drankje. Komt u ook? 

Data en locaties

  • 8 juni: Stadion PEC Zwolle (met uitzicht op de middenstip!)
  • 9 juni: ’t Boshuys in Best 
  • 15 juni: BOVAGhuis in Bunnik 

Programma

In gezellige café-setting praten Henk van den Helder en Marjolijn Spoorenberg u bij over een nieuwe campagne en lopende dossiers als verzekerbaarheid, DEB (duurzaam energie besparen), opleidingen en het tekort aan auto’s. Ook is de politie te gast en komen deze drie thema’s aan bod: 
  • Elektrificatie: Het aantal elektrische en (plug-in) hybride huurauto’s is de laatste twee jaar verdrievoudigd. Hoe snel gaat de brandstoftransitie in Nederland en wat komt op korte termijn af op de verhuurbranche? BOVAG heeft een scenariostudie gedaan naar de snelheid van de brandstoftransitie. We delen de belangrijkste uitkomsten en bespreken de impact op onze bedrijven. 
  • Preventie: Het onderhouden van landelijke en regionale contacten met de politie is een belangrijke taak van BOVAG. Daarom hebben we hen uitgenodigd voor de regiobijeenkomsten. De politie is aanwezig om te praten over preventie, deelt ervaringen en geeft tips. Natuurlijk is er voldoende ruimte om ook vragen te stellen en te delen waar u tegenaan loopt.  
  • Digitale criminaliteit: Gerard Spoor, directeur Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur: “Wij zijn gewoon een klein, lokaal bedrijf. Ik had nooit gedacht dat een bedrijfje zoals dat van ons interessant zou zijn voor hackers.” Online criminaliteit, zoals hacking of ransomware, is een steeds grotere zorg, ook voor ondernemers in onze branche. Plotseling geen toegang meer tot uw klantgegevens of een geïnfecteerde mail naar al uw relaties: het overkwam Gerard Spoor en het kan ook u zomaar overkomen. Hoe kunt u zich beschermen tegen deze vorm van criminaliteit? BOVAG biedt hulp, onder andere met het platform Samen Digitaal Veilig. 

Tijden: 

  • 19.00 uur Inloop en ontvangst
  • 19.30 uur Aanvang programma
  • 20.45 uur Netwerkborrel 
  • 21.30 uur Afsluiting 

Meer informatie & aanmelden

Bent u er ook bij? Meld u tijdig aan, zodat we weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen. Gebruik daarvoor onderstaande button. Heeft u vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl

Aanmelden
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring