Regiobijeenkomsten voor verhuur- en deelautobranche: meld u nu aan!

Laatste update 05 oktober 2023 Leestijd: 3 min

BOVAG organiseert dit najaar drie regiobijeenkomsten voor verhuur- en deelautobedrijven. Naast netwerken staat de KPMG-netwerkstudie op de agenda en we bespreken twee belangrijke dossiers: elektrificatie en duurzaam personeelsbeleid. Ook kunnen leden persoonlijk kennismaken met de nieuwe BOVAG-branchemanager Martijn Smid. Aanmelden kan via de link op deze pagina. 

KPMG deed een netwerkstudie voor de verhuurbranche in opdracht voor BOVAG. De uitkomsten hebben we voor de zomer gepresenteerd, op mijn.bovag.nl/netwerkstudieverhuur zijn de belangrijkste conclusies te vinden en het complete rapport en een samenvatting te downloaden. De studie geeft verhuur- en deelautobedrijven aanknopingspunten om te werken aan een toekomstbestendige onderneming. Daarbij lichten we twee thema’s uit: elektrificatie en personeel. 

Werken aan een toekomstbestendige onderneming

Het programma van de regiobijeenkomsten draait om een gezonde toekomst voor verhuur- en deelautobedrijven. Twee thema’s zijn daarbij belangrijk: 
  • Transitie naar elektrisch wagenpark: Elektrificatie van de verhuurvloot zorgt voor verandering van het businessmodel. Verhuur- en deelautobedrijven moeten daarop voorbereid zijn, want deze transitie gaat gepaard met uitdagingen en investeringen. Welke stappen moeten bedrijven nemen en op welke termijn? Hoe kan BOVAG helpen, bijvoorbeeld bij de laadinfrastructuur? We lopen dit dossier uitgebreid door tijdens de bijeenkomsten. 
  • Duurzaam personeelsbeleid: De arbeidsmarkt is krap en dat merken ook verhuur- en deelautobedrijven. Het is daarom belangrijk dat bedrijven werken aan een duurzaam personeelsbeleid. Hanny Hulleman van OOMT schuift aan bij de regiobijeenkomsten en bespreekt hoe bedrijven slim kunnen werken aan behoud van medewerkers en geeft tips, bijvoorbeeld over omgaan met generatieverschillen. 

Data

De bijeenkomsten vinden plaats op: 
  • 16 november in Van der Valk Hotel Tilburg
  • 22 november in het BOVAGhuis in Bunnik 
  • 28 november in Van der Valk Hotel Zwolle

Programma 

  • 18.15 uur: Ontvangst eters met warm buffet
  • 18.45 uur: Ontvangst niet-eters met koffie/thee
  • 19.00 uur: Aanvang programma
  • 20.45 uur: Afsluiting en borrel
  • 21.30 uur: Einde programma

Aanmelden

Alle BOVAG-verhuur- en deelautobedrijven zijn welkom bij deze bijeenkomsten. U bepaalt zelf bij welke bijeenkomst u aanschuift, ook buiten uw regio bent u van harte welkom. Aanmelden kan via de button hieronder. Vragen over de bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar events@bovag.nl of bel met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. 

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring