"Voor mij reden genoeg om weer viaBOVAG.nl-deelnemer te worden"

Laatste update 13 juni 2023 Leestijd: 4 min

Niet per lead betalen, maar gewoon een vast bedrag per maand afrekenen. Dat kan nu op viaBOVAG.nl. "Reden genoeg om weer deelnemer te worden", vindt Ronald Groot, eigenaar van Autoservice Ronald Groot. 

Tussen Alkmaar en Purmerend ligt De Rijp, een klein dorpje waar je al snel Autoservice Ronald Groot tegenkomt. Al jaren kan men hier terecht voor reparatie of aanschaf van een auto. Ronald was hier eerst jarenlang monteur, tot zijn baas het in 2019 aan hem overliet. De naam veranderde van Leo Borst naar Ronald Groot, maar klant van Bovemij en lid van viaBOVAG.nl bleef hij. "Er zijn korte lijntjes tussen Bovemij en viaBOVAG.nl, de site waarop we onze auto’s aanbieden. Dat maakt de samenwerking fijn."

Waar wegen scheiden

Toch heeft Ronald even afstand gedaan van de viaBOVAG.nl-verkoopsite. "Ik betaalde bij viaBOVAG.nl op basis van 'pay per lead'. Elke keer als iemand mij vond op de site en besloot contact op te nemen, was ik een bedrag kwijt. Ook als ik de auto uiteindelijk helemaal niet verkocht. Voor dealerships met een heel salesteam is dat prima. Maar voor een klein bedrijf zoals de mijne wordt het al vrij snel onoverzichtelijk in de kosten. Dus besloot ik mijn abonnement op te zeggen."

Terug van weggeweest

Uiteindelijk is Ronald maar een paar maanden weggegeweest van viaBOVAG.nl. Een Noord-Hollandse concullega attendeerde hem namelijk al snel op de vernieuwde service. "Ik betaal nu een vast bedrag per maand, afhankelijk van hoeveel auto’s ik te koop zet. Dat is ineens veel overzichtelijker, omdat ik onderaan de streep precies weet hoeveel ik uitgeef aan viaBOVAG.nl. In één klap is dat variabele bedrag – en daarbij die financiële onzekerheid – weggenomen. Voor mij reden genoeg om weer deelnemer te worden."

Het overzicht terug

"Ondernemen gaat makkelijker als je risico’s weg kunt nemen. Met deze abonnementsvorm is de duidelijkheid en het overzicht terug. Zetten we deze maand twaalf auto’s te koop, dan weten we hoeveel we daaraan kwijt zijn. Het mag honderd leads genereren, maar ons maandbedrag blijft hetzelfde. Dat werkt goed voor ons en het houdt de boel rendabel."

Niet per lead

Ronald plaatst zijn auto’s op meerdere platformen om het grote publiek te bereiken. Maar viaBOVAG.nl staat toch wel hoog op zijn lijstje. "Aan het eind van de dag wil je dat drie partijen met een glimlach terugkijken. Onze klanten, die de voordelen van het BOVAG-keurmerk ontvangen. Ikzelf, die niet meer per lead hoef te betalen én natuurlijk viaBOVAG.nl, die er weer een adverteerder bij heeft. Heel veel mooier dat dit wordt het niet."

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag.

Lees meer over adverteren voor een vast bedrag:Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring