Toolkit BOVAG Nationale Autowasdag nu beschikbaar

Laatste update 24 mei 2023 Leestijd: 2 min

De toolkit van de BOVAG Nationale Autowasdag met promotiemiddelen is vanaf nu beschikbaar, met daarin een poster, banners en een voorbeeld-persbericht. Daarmee kunnen deelnemers aan de actie aan hun omgeving laten zien dat zij meedoen aan de landelijke actie op 1 juli 2023. 

In de toolkit vindt u het bronbestand van de poster. Ook zijn er banners die u kunt plaatsen op uw website of social-mediakanalen. En met het voorbeeld-persbericht kunt u in de lokale krant de aandacht vestigen op de Nationale Autowasdag. 

Over de Nationale Autowasdag

Tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag maken we auto’s blinkend schoon voor het goede doel: Stichting Ambulance Wens. Deze stichting vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Helpt u ook mee om een mooi bedrag voor dit goede doel in te zamelen? BOVAG zorgt dit jaar weer voor landelijke publiciteit via social media om de deelnemende autowas- en poetsbedrijven in de schijnwerpers te zetten. Meld u snel aan via mijn.bovag.nl/autowasdag

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring