BOVAG Nationale Autowasdag op 1 juli: meld u aan!

Laatste update 11 mei 2023 Leestijd: 2 min

Zaterdag 1 juli staat in het teken van één dag auto’s blinkend schoon maken voor het goede doel. Voor deze editie van de BOVAG Nationale Autowasdag is de Stichting Ambulance Wens gekozen als goed doel. Zij vervullen de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen, zoals een bezoekje aan het strand om nog één keer die frisse lucht op te snuiven of naar de dierentuin om oude herinneringen op te halen. Doe ook mee op 1 juli, zodat we met elkaar een mooi bedrag kunnen inzamelen voor de Stichting Ambulance Wens.

Hoe werkt de actie?

Net als voorgaande jaren communiceren we naar de consument dat er € 1,- per wasbeurt gedoneerd wordt aan het goede doel. De hoogte van het bedrag wat u doneert is echter vrij. Afgelopen jaren is gebleken dat deelnemende bedrijven soms niet willen vasthouden aan het aantal wassingen van die dag, maar liever een vast bedrag doneren. Daar bent u uiteraard vrij in. Na afloop van de actie ontvangt u van ons een mail waarin u kunt aangeven hoeveel u wilt doneren. Alle bedragen worden opgeteld en dan reiken we een cheque uit met daarop alle deelnemende bedrijfsnamen en uiteraard het totaalbedrag! 

In de schijnwerpers

BOVAG zorgt dit jaar weer landelijk voor aandacht in de (sociale) media om de deelnemende autowas- en poetsbedrijven volop in de schijnwerpers te zetten. Ook kunt u met het spandoek en online toolkit (die eind mei beschibaar komt) aan uw omgeving laten zien dat u deelneemt aan de Nationale Autowasdag.

Doet u ook mee? Meld u dan snel aan via de onderstaande button. Of kijk voor alle informatie over de actie op mijn.bovag.nl/autowasdag.   

Meld u aan voor de BOVAG Nationale Autowasdag

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring