Leden-bezoeken-ledendag op 7 juni: neem een kijkje bij ANAC Arnhem Overmaat

Laatste update 11 mei 2023 Leestijd: 2 min

Heeft u zich al aangemeld voor de jaarlijkse leden-bezoeken-ledendag van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven op woensdag 7 juni? Op deze dag ontmoeten we elkaar bij het Watermuseum in Arnhem. Daar hoort u meer over de laatste ontwikkelingen bij de BOVAG-afdeling, bijvoorbeeld over scholing, werving en behoud van personeel. Daarnaast nemen we een kijkje bij ANAC in Arnhem Overmaat. 

Als afsluiter is topspreker Erik van ’t Zelfde uitgenodigd. Van ’t Zelfde is de beroemdste schooldirecteur van Nederland, hij heeft in vijf jaar tijd van de slechtste school een van de beste scholen gemaakt. Daarnaast is hij bekend van het populaire NPO programma Dreamschool. Hij onthult hoe u uw personeel tot grote hoogte laat stijgen. Behoud van goede medewerkers is immers belangrijk in deze krappe arbeidsmarkt. Aansluitend is er tijd ingeruimd om uitgebreid bij te praten tijdens de netwerkborrel en barbecue.

Programma

  • 13.30 uur Inloop en ontvangst Watermuseum
  • 14.00 uur Aanvang programma
  • 15.00 uur In twee groepen uiteen voor een bezoek aan ANAC. Met de andere groep gaan we dieper in op het gebruik van water. We wisselen na een uur.
  • 17:15 uur Slotspreker - Erik van ’t Zelfde
  • 18.15 uur Netwerkborrel en BBQ
  • 21.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Bent u er ook bij? Meld u snel aan via de onderstaande button. Alle informatie over de leden-bezoeken-ledendag vindt u hier

Meld u aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring