Leden bezoeken ledendag 2023 | Autowas- en Poetsbedrijven

Terug

Op woensdag 7 juni vanaf 13.30 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse leden-bezoeken-ledendag! Dit jaar strijken we neer in het Watermuseum in Arnhem en nemen een kijkje in de keuken bij ANAC Arnhem Overmaat. Zoals u waarschijnlijk niet ontgaan is, is FOCWA onlangs gefuseerd met BOVAG en tijdens onze bijeenkomst verwelkomen we dan ook graag de nieuwe poetsbedrijven die aansluiten bij onze afdeling BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven.  

Naast dat we elkaar ontmoeten en een kijkje in de keuken nemen bij ANAC praten we u bij over de laatste ontwikkelingen bij BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Thema’s als personeel, scholing en werving en behoud komen aan bod. Als afsluiter hebben we topspreker Erik van ’t Zelfde uitgenodigd. Van ’t Zelfde is de beroemdste schooldirecteur van Nederland, hij heeft in vijf jaar tijd van de slechtste school een van de beste scholen gemaakt. Daarnaast is hij bekend van het populaire NPO programma Dreamschool. Hij onthult hoe u uw personeel tot grote hoogte laat stijgen. Behoud van goede medewerkers is immers belangrijk in deze krappe arbeidsmarkt.

Aanmelden

Programma

13.30 uur            Inloop en ontvangst Watermuseum
14.00 uur            Aanvang programma
15.00 uur            In twee groepen uiteen voor een bezoek aan ANAC. Met de andere groep gaan we dieper in op het gebruik van water. We wisselen na een uur.
17:15 uur            Slotspreker - Erik van ‘t Zelfde
18.15 uur            Netwerkborrel en BBQ
21.00 uur            Afsluiting

Aanmelden

Bent u er ook bij? Meld u tijdig aan, zodat we weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen. Gebruik daarvoor onderstaande button. Heeft u vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl. 

Aanmelden  

Op een rijtje:

  • Locatie: Nederlands Watermuseum
    Zijpendaalseweg 26-28
    6814 CL Arnhem
  • Datum: 07 juni 2023
    Van 13:30 - 21:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring