Keuzecoaches Kees en Carla geven persoonlijk kampeeradvies op ANWB Kampeerweekend

Laatste update 01 mei 2023 Leestijd: 2 min

Op het ANWB Kampeerweekend van 12 t/m 15 mei wordt viaBOVAG.nl opnieuw vertegenwoordigd door kampeerexperts Kees en Carla. Als Keuzecoaches van viaBOVAG.nl hebben zij vorig jaar tijdens het ANWB Kampeerweekend ook persoonlijk advies gegeven over campers, caravans en vouwwagens. Met meer dan veertig jaar kampeerervaring zijn zij dé experts als het gaat om kampeervoertuigen. Handig voor consumenten, maar ook voor kampeerondernemers. 

Kees en Carla nemen u werk uit handen

Dit jaar vindt het ANWB Kampeerweekend plaats bij Lake Resort Beekse Bergen. Kees en Carla staan paraat voor advies en delen hun passie voor kamperen graag met anderen. Ze geven antwoord op prangende kampeervragen van consumenten en ondernemers. Hoewel zij geen verkopers zijn, nemen zij alle tijd om bezoekers te adviseren. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij gericht advies geven, zodat consumenten goed voorbereid naar de winkel gaan en sneller een aankoop doen.

Naast hun rol als vraagbaak, vertegenwoordigen Kees en Carla viaBOVAG.nl ook tijdens de opening en zijn ze aanwezig bij de speciale BOVAG Pitstop op de camping. Hier worden campers gekeurd door keurmeesters.

Nog meer zichtbaarheid voor viaBOVAG.nl

Tijdens het ANWB Kampeerweekend delen Kees en Carla ansichtkaarten uit aan bezoekers, die ze kunnen versturen naar familie of vrienden op kosten van viaBOVAG.nl. Zo willen we zoveel mogelijk bezoekers kennis laten maken met het platform. Daarnaast adverteert viaBOVAG.nl in het blad 'Go Camping', dat twee keer per jaar bij het ANWB-lidmaatschapsmagazine de Kampioen verschijnt. Allemaal om zoveel mogelijk consumenten met BOVAG-kampeerbedrijven te verbinden.

Meer kampeervoertuigen online verkopen met minder moeite? 

Kees en Carla helpen de consument met kiezen. Weet iemand eenmaal wat voor kampeervoertuig hij of zij wil hebben? Dan komt diegene veel gerichter in uw (online) winkel terecht. Zo bent u minder tijd kwijt met het geven van informatie en advies. Benieuwd hoe het werkt? Check viabovag.nl/keuzecoach.

Lees meer over de keuzecoaches:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring