Autowas- en poetsbedrijven: ontmoet branchecollega’s tijdens de Leden-bezoeken-ledendag op 7 juni

Laatste update 28 mei 2023 Leestijd: 2 min

Bij de Leden-bezoeken-ledendag voor autowas- en poetsbedrijven kunt u dit jaar weer volop bijpraten met collega-ondernemers. U bent van harte welkom op woensdag 7 juni bij het Watermuseum in Arnhem. U hoort daar over de laatste ontwikkelingen bij BOVAG en kunt een kijkje nemen bij ANAC Arnhem Overmaat. We sluiten het inhoudelijke programma af met een uitgebreide netwerkborrel en barbecue. 

Vanaf 13.30 uur staan de deuren van het Watermuseum in Arnhem open en heet dagvoorzitter Annemarie Brüning, onder andere bekend van Hart van Nederland, iedereen welkom. U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen bij BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven, denk aan thema’s als personeel, scholing, werving en behoud. U heeft daarnaast de kans om achter de schermen te kijken bij BOVAG-lid ANAC Arnhem Overmaat. 

Slotspreker Erik van ’t Zelfde is de beroemdste schooldirecteur van Nederland, hij heeft in vijf jaar tijd van de slechtste school een van de beste scholen gemaakt. Daarnaast is hij bekend van het populaire NPO programma Dreamschool. Hij onthult hoe u uw personeel tot grote hoogte laat stijgen. Behoud van goede medewerkers is immers belangrijk in deze krappe arbeidsmarkt. Om 18.15 uur start de netwerkborrel, met een heerlijke barbecue.    

Kijk hier voor het gehele programma. 

Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring