Webinar: In 5 seconden je bedrijf weg – leer van een hacker hoe je dat voorkomt

Laatste update 01 maart 2023 Leestijd: 3 min

U werkt jarenlang hard aan uw bedrijf en in vijf seconden is al uw bedrijfsinfo weg: u bent gehackt. Geen toegang meer tot uw (klant)bestanden en planning. Dit gebeurt steeds meer ondernemers, steeds vaker. Wilt u weten hoe u digitaal veilig onderneemt? Doe dan mee aan één van de webinars over digitale veiligheid. In één uur weet u welke stappen u moet nemen. Bovendien is dit webinar gratis toegankelijk voor BOVAG-leden. 

Meld u hier direct aan voor het webinar op 30 maart om 10.00 uur

Meld u hier direct aan voor het webinar op 9 mei om 16.00 uur

Meld u hier direct aan voor het webinar op 6 juni om 16.00 uur

Programma    

Het programma ziet er uit als volgt:   
  • Ontvangst door MKB Nederland en IVBB
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door het Digital Trust Center   
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (ethisch hacker en oprichter van DongIT)
  • Uitleg over Samen Digitaal Veilig, de online tool om uw bedrijf digitaal weerbaar te maken, door Samen Digitaal Veilig
  • Ruimte voor vragen 

Ethisch hacker Wouter van Dongen 

Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en webdevelopment. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt een hacker, wat zijn de gevaren voor uw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij wil inbreken? Wouter is een enthousiaste spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feiten. 

Uniek   

BOVAG vindt digitale veiligheid een belangrijk thema voor ondernemers. Daarom ondersteunen we het platform Samen Digitaal Veilig. Voor dit platform kunt u kosteloos een account aanmaken voor de basisversie en zo uw bedrijf digitaal veiliger maken. Hoe? Dat hoort u tijdens het webinar.

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.

Bekijk ook:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring